DRAMA NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI: Pas pao sa bedema, vlasnica pokušala da ga spasi!

Autor:

Hronika

04.02.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na Petrovaradinskoj tvrđavi: Pas i vlasnica zarobljeni na bedemu

DRAMA NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI:  Pas pao sa bedema, vlasnica pokušala da ga spasi!

Foto: ST/D. KADIĆ, YouTube/Printscreen

Hitna pomoć na Petrovaradinskoj tvrđavi


Večeras oko 18 sati, Petrovaradinska tvrđava bila je poprište neobičnog događaja koji je izazvao pravu dramu. Naime, pas je nehotice pao sa jednog dela bedema, a njegova vlasnica, hrabro pokušavajući da mu pomogne, takođe je završila zarobljena na istom mestu. Ova nesrećna situacija zahtevala je hitnu intervenciju novosadskih vatrogasaca, Hitne pomoći i policije.

**Hrabrost i brza reakcija vatrogasaca**

Kada su vatrogasci stigli na lice mesta, situacija je izgledala veoma delikatno. Pas i vlasnica su bili zarobljeni na bedemu, a rizik od povreda bio je veoma visok. Međutim, hrabri vatrogasci su brzo reagovali i pripremili su plan akcije za njihovo spasavanje.

**Angažovanje Hitne pomoći i policije**

Pored vatrogasaca, na mestu nesreće su se našli i pripadnici Hitne pomoći i policije. Njihova uloga bila je od presudnog značaja za koordinaciju akcije spasavanja i pružanje neophodne medicinske pomoći ukoliko bude potrebno.

**Uspešna evakuacija i olakšanje za sve**

Nakon nekog vremena napetosti, akcija spasavanja je uspešno okončana. Vatrogasci su uspeli da evakuišu psa i njegovu vlasnicu sa bedema, pružajući im sigurnost i olakšanje nakon ovog dramatičnog iskustva.

Ovaj neverovatan događaj na Petrovaradinskoj tvrđavi nas podseća na hrabrost i posvećenost službi spasavanja, kao i na važnost brze reakcije u hitnim situacijama. Srećom, zahvaljujući profesionalizmu i brzoj intervenciji, pas i njegova vlasnica su bezbedno evakuisani, a drama je uspešno okončana.

(BLIC)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Mile

04.02.2024 22:07

Glupača ne ume psa da čuva a ne daj Bože da nekome bude žena i majka.

Povodac

04.02.2024 22:48

Dokle će se šetati bez povodca. Mi koji pazimo nadrljamo od neodgovornih budala. Naplatiti joj izlazak službi, kak i u inostranstvu sto bi debelo platila kaznu, za šetnju psa bez povodca, i za narušavanje javnog reda i mira. A naročito jer su timovi vatrogasaca i policije zbog njene gluposti i neodgovornosti izlazili na teren. Kazna i neće joj više pasti na pamet.