POZNAT IDENTITET MLADIĆA UPUCANOG NA KARABURMI: U njega pucala 2 napadača, u toku akcija Vihor

Autor:

Hronika

03.02.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad na mladića u Beogradu: Policija traga za napadačima

POZNAT IDENTITET MLADIĆA UPUCANOG NA KARABURMI:  U njega pucala 2 napadača, u toku akcija Vihor

Foto: shutterstock

Policija


U večernjim časovima, na uglu Danteove i Kamčatske ulice u Beogradu, došlo je do ozbiljnog incidenta u kojem je mladić star 23 godine bio meta napada. Prema saznanjima portala Telegraf.rs, oko 20:15 časova, u parku u Kamčatskoj ulici, dva nepoznata napadača ispalila su više metaka iz vatrenog oružja u pravcu mladića čiji su inicijali B. J. (23). Rezultat ovog napada su dve povrede desne nadkolenice, a mladić je prevezen u Urgentni centar, gde je primljen u svesnom stanju.

 

 


**Policija intenzivno radi na identifikaciji napadača**

Policija je odmah reagovala na ovaj događaj i intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju počinilaca. Takođe, svedoci su pozvani da pruže bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći istrazi. Ovakvi incidenti zabrinjavaju javnost i izazivaju strah među građanima, stoga je važno da policija brzo reaguje i pronađe odgovorne za ovaj napad.

**Bezbednost građana u fokusu**

Napadi ovakve prirode ugrožavaju osećaj sigurnosti među građanima, posebno u njihovom svakodnevnom okruženju. Bezbednost građana treba da bude prioritet nadležnih službi, a očekuje se da će policija uložiti sve napore kako bi rešila ovaj slučaj i sprečila slične incidente u budućnosti.

 

 

 

 


**Povećanje bezbednosti u javnim prostorima**

Ovaj incident takođe postavlja pitanje o bezbednosti u javnim prostorima, posebno u večernjim satima. Građani bi trebalo da mogu da uživaju u miru i bezbednosti u svojim lokalnim zajednicama, stoga je važno da se preduzmu dodatni koraci kako bi se osiguralo da javni prostori budu bezbedni za sve građane, bez obzira na doba dana.

**Ohrabrujuće informacije o zdravstvenom stanju mladića**

Iako je mladić zadobio ozbiljne povrede, ohrabrujuće vesti dolaze iz Urgentnog centra, gde je primljen u svesnom stanju i gde mu se pruža adekvatna medicinska nega. Nadamo se brzom oporavku mladića i efikasnom rešavanju ovog slučaja od strane nadležnih organa.

 

 



BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading