BEZ IKAKVE PORUKE, SAMO SLIKA... Svi PLAČU i gledaju u fotografiju koju je podelila Sašina ćerka: Mezimica svirepo ubijenog muškarca iz Doboja i dalje ne može da DOĐE SEBI! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.02.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kulišić, čiji je život tragično okončan, ostavio je iza sebe četvoro dece i mnoštvo pitanja koja su ostala bez odgovora.

BEZ IKAKVE PORUKE, SAMO SLIKA... Svi PLAČU i gledaju u fotografiju koju je podelila Sašina ćerka: Mezimica svirepo ubijenog muškarca iz Doboja i dalje ne može da DOĐE SEBI! (FOTO)

Foto: INSTAGRAM / DRUSTVENE MREZE

Porodica Kulišić iz Doboja doživela je stravičnu tragediju koja je potresla čitav region.

Saša Kulišić (46) brutalno je ubijen, a njegova supruga Andrea, njen navodni ljubavnik i čak 14-godišnja ćerka sumnjiče se za ovaj zločin. Tragičnoj sudbini Saše Kulišića, oca četvoro dece, posvećujemo pažnju, istražujući detalje ove jezive priče.

Sumnja u sopstvenu ćerku

Jedan od najšokantnijih detalja ovog slučaja je hapšenje maloletne 14-godišnje ćerke Saše i njegove supruge Andreje. Sumnja se da je devojčica učestvovala u planiranju očevog ubistva, što je izazvalo nevericu i zaprepašćenje u zajednici. Nakon otkrivanja zločina, obe ćerke su odvedene kod Andreine sestre, a detalji njihovog boravka nakon hapšenja bili su predmet interesovanja javnosti.

Ona je nakon smrti oca, na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju nje i oca, a ispod objave su se nizali brojni kmentari tuge i žala za svirepo ubijenim. 

 

 

Porodični odnosi i neočekivani događaji

Tamara Kulišić, Sašina starija ćerka, iznela je javnosti svoje viđenje porodičnih odnosa i neočekivane tragedije koja ih je zadesila. Ona je istakla da joj se otac nikada nije žalio na Andreu, delujući kao da imaju skladan brak. Ova izjava dodatno je zbunila javnost, postavljajući pitanje šta se zapravo dešavalo u porodici Kulišić.

 

Sumnje i nedoumice

Tamara je javno izrazila svoje sumnje u to zašto bi Andrea odlučila da prevari Sašu, naglašavajući da nije primećivala znakove nesuglasica među njima. Takođe, istakla je da nikada nije upoznala Andreinog navodnog ljubavnika, a tvrdnje o njegovom karakteru i ponašanju izazvale su dodatnu pažnju javnosti.

Tragičan kraj za vrednog oca

Saša Kulišić, čiji je život tragično okončan, ostavio je iza sebe četvoro dece i mnoštvo pitanja koja su ostala bez odgovora. Njegova smrt potresla je zajednicu, ostavljajući mnoštvo nedoumica i šokiranih ljudi koji su ga poznavali. Ova porodična tragedija izazvala je talas saosećanja i zgražavanja, ostavljajući mnoge u neverici pred ovim jezivim događajem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading