JEZIV DETALJ HORORA IZ DOBOJA! Evo gde su bile ćerke nakon pronalaska OČEVOG TELA: Klupko svirepog zločina se polako ODMOTAVA, a svi se pitaju samo jedno!

Autor:

Hronika

03.02.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova činjenica dodatno komplikuje već složen slučaj, otvarajući pitanja o ulozi i odgovornosti članova porodice u ovom užasnom događaju.

JEZIV DETALJ HORORA IZ DOBOJA! Evo gde su bile ćerke nakon pronalaska OČEVOG TELA: Klupko svirepog zločina se polako ODMOTAVA, a svi se pitaju samo jedno!

Foto: ATV Printscreen, Shuttertock, Pixabay.com

Svirepi zločin koji je šokirao region, dogodio se 30. januara u Doboju kada je Sašu K. (46), kako se sumnja, ubila žena sa kojom je godinama bio u vanbračnoj zajednici, Andrea K. (33), uz pomoć ljubavnika Dražena Lazarevića (19).

Ovaj zločin je šokirao i uznemirio lokalnu zajednicu, izazivajući brojne reakcije i spekulacije o motivima i okolnostima ovog užasnog događaja.


Detalji zločina

Ćerka ubijenog Saše, T.K, izjavila je da su nakon otkrivanja zločina dve ćerke Saše i Andree bile odvedene kod Andreine sestre. Interesantno je istaći da su devojčice, prema satnici događaja, provele gotovo celu noć same u kući nakon zločina. Ova činjenica budi dodatnu pažnju i postavlja pitanje o odgovornosti odraslih osoba u njihovom okruženju.

Uloga Andreine sestre

Iz Okružnog suda u Doboju su saopštili da je Andreina sestra V.M. kupila tablete "treana" jačine 10 mg na molbu osumnjičenih, te potvrdili da je V.M. trenutno svedok u ovom slučaju. Ova činjenica dodatno komplikuje već složen slučaj, otvarajući pitanja o ulozi i odgovornosti članova porodice u ovom užasnom događaju.

Reakcije lokalnog stanovništva

Meštani Doboj ističu kako ne pamte ovakav slučaj u njihovom gradu i da ne mogu verovati da nekom može pasti na pamet da uradi nešto ovakvo. Oni koji su poznavali ovu porodicu kažu da im je najveći šok bio to da ga je, u stvari, ćerka trovala. Ova reakcija lokalnog stanovništva svedoči o dubokom uznemirenju i neverici zbog ovog zločina, bacajući svetlo na porodične odnose i moralne vrednosti u zajednici.

Zvanično saopštenje Okružnog suda

Prema zvaničnom saopštenju Okružnog suda u Doboju, maloletna ćerka (15) Saše K. je kobne večeri ocu u limunadu sipala izmrvljene tablete "treana".

Ovo saopštenje pruža zvaničnu perspektivu događaja, ali istovremeno budi nove spekulacije o ulozi maloletne ćerke u ovom tragičnom slučaju.


Uz sve ove šokantne detalje, slučaj ubistva u Doboj nastavlja da izaziva pažnju i uznemiruje javnost, ostavljajući brojna pitanja bez odgovora i otvarajući široku debatu o moralnim vrednostima i porodičnim odnosima u današnjem društvu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading