SAČEKUŠA U OPIJUMU! POZNATOG MMA BORCA ISPREBIJALI NA MRTVO IME! Muškarci u crnom napravili KRVAVU SAČEKUŠU - iz sve snage ga nabadali u BUBREGE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.02.2024

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muratović opisuje da su ga sačekali na izlazu iz objekta i počeli da ga udaraju s leđa.

SAČEKUŠA U OPIJUMU! POZNATOG MMA BORCA ISPREBIJALI NA MRTVO IME! Muškarci u crnom napravili KRVAVU SAČEKUŠU - iz sve snage ga nabadali u BUBREGE! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Benjamin Muratović tvrdi da je napadnut od strane obezbeđenja u jednoj lokalnoj diskoteci u Srebreniku. Prema njegovim rečima, napad se dogodio prošlog vikenda, kada ga je nekoliko pripadnika obezbeđenja diskoteke pretuklo, navodno zbog toga što su saznali da je MMA borac.

- Sačekali su me na izlazu iz objekta i krenuli da me udaraju sa leđa. Smetalo im je moje ime i moja pojava u objektu. Treniram ceo život i 1 na 1 ću se potući sa svima. Čak i 2 na 1 nije problem! Ali 5 na 1 i to s leđa... Kukavički. Još su svi bili u alkoholisanom stanju - navodi Muratović za portal Crna-Hronika.

Muratović opisuje da su ga sačekali na izlazu iz objekta i počeli da ga udaraju s leđa. Ističe da su ih smetale njegovo ime i pojava u objektu, te da je bio suočen s napadom od petorice ljudi, dok su svi bili u alkoholisanom stanju. Rezultat napada su teške telesne povrede, uključujući povredu kičme i frakturu nosa. Slučaj je prijavljen MUP-u TK.

 

 

 

- Nismo mogli da mu zabranimo ulaz jer nam je policija rekla da slučaj mora da se prijavi i da sud donosi odluku o zabrani. Pretpostavljamo da je treći put došao sa namerom da napravi još veći problem. Pokušao je da udari momka flašom, obezbeđenje je to uočilo i pokušalo da smiri situaciju, ali je i na njih krenuo. Završilo se kao na snimku gde su i nama nepoznate osobe uletele da se tuku sa Benjaminom. Imam i slike tih momaka koje je napadao, ali ne želim da se vrte po internetu. Obezbeđenje nikoga neće napasti bez razloga - naglasio je Kavazović za portal Crna-Hronika.

Vlasnik diskoteke, Kenan Kavazović, osporava tvrdnje Muratovića i navodi da će ga tužiti. Prema Kavazovićevim tvrdnjama, Muratović je pre tuče izazvao dva incidenta u diskoteci. Takođe, tvrdi da su pripadnici obezbeđenja intervenisali nakon što je Muratović pokušao da udari momka flašom. Kavazović naglašava da obezbeđenje nikoga neće napasti bez razloga i dodaje da poseduje slike osoba koje je Muratović napadao, ali ne želi da se one šire po internetu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading