STRAVIČAN PRIZOR U BEOGRADU: Saobraćajna nesreća na Bulevaru kralja Aleksandra!

Autor:

Hronika

31.01.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća u Bulevaru kralja Aleksandra

STRAVIČAN PRIZOR U BEOGRADU:  Saobraćajna nesreća na Bulevaru kralja Aleksandra!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić


Večeras se dogodila saobraćajna nesreća u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Prema informacijama koje je dobio "Blic", dve osobe su povređene u ovoj nesreći. Na licu mesta su zbrinute, pri čemu je jedna osoba odbila medicinsku pomoć.

Nezgoda na ulazu u Mali Mokri Lug

Do nesreće je došlo na ulazu u Mali Mokri Lug, kada je automobil izleteo sa puta i zabio se u stubiće. Ovaj događaj je izazvao pažnju prolaznika i uznemirio lokalno stanovništvo.

Reakcija policije

Policija je brzo reagovala i stigla na lice mesta kako bi sprovela istragu o uzrocima ove nesreće. Njihova prisutnost je umirila situaciju i omogućila sprovođenje neophodnih procedura.

Ova saobraćajna nesreća podseća nas na važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Nadamo se brzom oporavku povređenih osoba i apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu odgovorni kako bi se smanjio broj ovakvih incidenata.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading