UHAPŠEN MAKEDONAC U JAGODINI!Pijan udario parkirani auto, pa se zakucao u policiju koje je krenula na uviđaj!

Autor:

Hronika

30.01.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozio sa 2,52 promila alkohola u organizmu.

UHAPŠEN MAKEDONAC U JAGODINI!Pijan udario parkirani auto, pa se zakucao u policiju koje je krenula na uviđaj!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini odredili su zadržavanje 24-godišnjem državljaninu Severne Makedonije koji je juče vozeći "tojotu" izazvao dve saobraćajne nezgode, a imao je 2,52 promila alkohola u krvi.

On je, kako se sumnja, najpre udario u parkiranu "škodu" vlasništvo 73-godišnje žene, a potom je ispred stanice saobraćajne policije udario u policijsko vozilo koje je krenulo na uviđaj po prijavi vlasnice "škode", saopšteno je iz Policijske uprave u Jagodini.Vozaču je određeno zadržavanje do 12 časova, nakon čega će biti priveden prekršajnom sudiji 

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozio sa 2,52 promila alkohola u organizmu. Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici zaustavili su sinoć, prilikom kontrole saobraćaja, vozača (29) koji je vozio "reno" pod uticajem kokaina, kanabisa, amfetamina, metadona i opijata.

Policija je kod troje saputnika u "renou“ pronašla manju količinu droge za koju se sumnja da je marihuana i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će nakon veštačenja, protiv njih biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

- Vozaču je određeno zadržavanje do 12 časova, nakon čega će biti priveden prekršajnom sudiji - saopštila je policija. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading