OGLASIO SE SRĐAN ILINČIĆ NAKON NAPADA DA IMA UDELA U POŽARU U KINESKOM TRŽNOM CENTRU: Ozbiljne insinuacije s komičnim elementima!

Autor:

Hronika

25.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat i predsednik Upravnog odbora Udružena vlasnika lokala Kineski TC Blok 70/89 Milan Lazić izrazio je sumnje u advokta Srđana Ilinčića i njegovu umešanost u požar koji je izbio u Kineskom tržnom centru.

OGLASIO SE SRĐAN ILINČIĆ NAKON NAPADA DA IMA UDELA U POŽARU U KINESKOM TRŽNOM CENTRU: Ozbiljne insinuacije s komičnim elementima!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/MILOS MILIVOJEVIC

Nakon navoda Milana Lazića, advokata i predsednika Upravnog odbora Udruženja vlasnika lokala Kineski TC Blok 70/89, da požar koji je u sredu progutao Kineski tržni centar na Novom Beogradu, nije izbio slučajno i da je previše indicija koje ukazuju da je podmetnut - ljudi unutra nije bilo, baš kao i 2021. godine, kao i da ni tada, a ni sada tu nije bio šef obezbeđenja, a da je za nedelju 28. januar bio zakazan sastanak s jednom firmom, koja posluje pod kapom kineske države i s kojom je trebalo da bude ugovoren plan rekonstrukcije objekata izgorelih 2021., ali i da mu je sumnjiva i uloga u celoj priči njegovog kolege advokata Srđana Ilinčića, oglasio se i sam Ilinčić za naš portal.

Srđan Ilinčić je u odgovoru na naša pitanja rekao da je otvorena insinuacija koja ga "dovodi u vezu kao izvršioca paljenja tržnog centra, iako ima i komične elemente, veoma ozbiljna i istovremeno toliko apsurdna da se o njoj ne bi trebalo uopšte izjašnjavati".

- Dakle, ja kupujem lokal u novembru, a onda palim tržni centar u kom se taj lokal nalazi da bih na tom mestu izgradio nešto svoje - napisao je, između ostalog, Ilinčić.

On je negirao i navode da je kriv što je njegovom tužbom blokirano rešenje za sanaciju ugovoreno s gradom Beogradom i uzvraća pitanjem na osnovu čega je planiran susret s kineskim izvođačem ako se zna da rešenje o odobrenju sanacije nije postalo pravosnažno?
Ilinčić je potvrdio da je kupio pomenuti prostor na osnovu informacija od čoveka koji je dugo u poslu prometa nepokretnosti:

- O tome da li sam ga kupio nepovoljno ili povoljno, to je okolnost o kojoj se teško mogu izjasniti jer kretanje cena na tržištu ide u oba smera.

On je dodao i da su navodi da se bavi građevinarstvom više nego neosnovani:

- Ja se gotovo 35 godina bavim isključivo advokaturom i zasad mi dobro ide, nemam nameru da menjam pod stare dane profesiju. Dakle, nikada nijedan kvadrat nisam izgradio niti planiram, osim što već četiri godine plaćam zakup zemljišta na Adi Bojani, gde imam nameru da izgradim sojenicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading