DROGIRANI ALBANAC PAO NA GRANICI! Bio u "audiju", a kad su ga zaustavili...

Autor:

Hronika

25.01.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je zadržan i on će, u skraćenom postupku, biti priveden sudiji Prekršajnog suda.

DROGIRANI ALBANAC PAO NA GRANICI! Bio u "audiju", a kad su ga zaustavili...

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru isključili su iz saobraćaja dvadesetšestogodišnjeg albanskog državljanina koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

- Saobraćajna policija zaustavila ga je na Graničnom prelazu Vrška Čuka i utvrdila da upravlja "audijem" pod dejstvom kanabisa - piše u saopštenju PU Zaječar.

Vozač je zadržan i on će, u skraćenom postupku, biti priveden sudiji Prekršajnog suda.

Podsetimo, u okviru šire istrage koju sprovode Bezbednosno-informativna agencija (BIA) i Više javno tužilaštvo (VJT) Jagodina u vezi sa slučajem D. R., osumnjičenog za špijuniranje u korist obaveštajne službe Albanije ŠIŠ i tzv. obaveštajne agencije Kosova, u Novom Pazaru je priveden A. D., državljanin Srbije.

A. D. se sumnjiči da je bio član obaveštajne mreže organizovane od strane D. R. na teritoriji Srbije. Prema navodima MUP-a, A. D. je, po nalogu D. R., prikupljao relevantne podatke i informacije za potrebe obaveštajne službe Albanije. Prikupljene informacije su potom prosleđivane D. R., koji ih je distribuirao obaveštajnim službama Albanije i tzv. Kosova, uz naknadu koja je predstavljala finansijski podsticaj za njihov rad.

Prikupljene informacije od strane A. D. su potom prosleđivane D. R., koji ih je dalje distribuirao obaveštajnim službama Albanije i tzv. Kosova, uz naknadu koja je bila finansijski podsticaj za njihov rad.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading