JOŠ JEDAN ŽIVOT IZGUBLJEN NA KOSOVU! Pronađeno beživotno telo ŽENSKE OSOBE - vodi se kao "sumnjiva smrt"!

Autor:

Hronika

25.01.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle uviđaja koji je obavljen, pokrenuta je istraga pod nazivom "sumnjiva smrt".

JOŠ JEDAN ŽIVOT IZGUBLJEN NA KOSOVU! Pronađeno beživotno telo ŽENSKE OSOBE - vodi se kao "sumnjiva smrt"!

Foto: Tanjug/AP

Jedna ženska osoba pronađena je mrtva u blizini njene kuće u selu Dardište u Opštini Obilić, na Kosovu

Posle uviđaja koji je obavljen, pokrenuta je istraga pod nazivom "sumnjiva smrt"

Telo stradale, čiji identitet nije saopšten, upućeno je na obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Prištinu.

Foto: Tanjug/AP/Dejan Simicevic

Kosovska policija

Podsetimo, šokantni detalji izlaze na videlo nakon što je otkriveno da je osamnaestogodišnji D.B. iz Paraćina optužen za brutalno ubistvo 70-godišnjeg Zorana S. u njegovom stanu u Jagodini prošlog novembra. Prema izvorima iz istrage, tinejdžer je navodno izbrisao svu komunikaciju sa žrtvom s oba telefona nakon izvršenja zločina.

- Istraga je utvrdila da je osumnjičeni tinejdžer nakon zločina sa svog telefona izbrisao celu prepisku sa žrtvom, kao i listing poziva. Potom je uzeo i telefon ubijenog Zorana S. i uradio isto to - objasnio je izvor iz istrage za Informer.

Zločin se dogodio 15. novembra 2023. u popodnevnim satima u kući Zorana S. u Vojvođanskoj ulici. Prema informacijama iz istrage, Zoran S. je namamio tinejdžera iz Paraćina u svoj stan, nakon čega je došlo do svađe koja je eskalirala u brutalni fizički napad. D.B. je, prema tvrdnjama, koristio metalnu šipku kako bi pretukao Zorana S. pre nego što ga je nožem ubio.

Osumnjičeni je nakon zločina pozvao prijatelja i ispričao mu da je ubio Zorana S. i da pozove policiju. Njegov prijatelj je to i uradio, a jagodinska policija ubrzo je došla na mesto zločina i zatekla totalno nagu žrtvu u lokvi krvi - kaže sagovornik Informera iz istrage i dodaje da je ubica sačekao patrolu ispred kuće i da se mirno predao.

Istraga je otkrila da je D.B. nakon zločina obrisao sve tragove komunikacije s žrtvom s oba telefona - svojeg i ubijenog. Izvor iz istrage objasnio je: "Osumnjičeni tinejdžer je izbrisao celu prepisku sa žrtvom i listing poziva. Potom je uzeo i telefon Zorana S. i uradio isto."

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading