ISTRAŽUJE SE DA LI JE POŽAR U BLOKU 70 PODMETNUT? Policija ispituje sve o uzroku jezive vatrene stihije, sve službe na terenu (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.01.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi aspekti se istražuju i nadležni će se tek baviti uzrokom požara.

ISTRAŽUJE SE DA LI JE POŽAR U BLOKU 70 PODMETNUT? Policija ispituje sve o uzroku jezive vatrene stihije, sve službe na terenu (VIDEO)

Foto: republika

U Kineskom tržnom centru u Bloku 70 na Novom Beogradu jutros je izbio požar koji je MUP-u prijavljen u 6.57 sati.

Kako portal Republika.rs nezvanično saznaje, policija ispituje da li je ovaj požar namerno izazvan. Svi aspekti se istražuju i nadležni će se tek baviti uzrokom požara. 

Do sada nismo uspeli da dobijemo zvničnu potvrdu ove informacije, a svi policajci na terenu upućuju na nadležne.

Kako je za naš portal rekao načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić, nema povređenih, a na terenu je 17 vatrogasnih vozila i 62 pripadnika vatrogasno-spasilačke briogade iz više delova Beograda.

- Vatra je bila ogromna, osećala se toplota na 50 metara od zgrade. Policajci su sklanjali ljude, mahnito su sklanjali stvari. Velika je šteta, ko zna da li cće osiguranje pokriti išta - rekla je za Republiku žena koja je držala butik u Kineskom tržnom centru u Bloku 70.

Na terenu su i policija i Hitna pomoć. Kako javlja naš reporter, u ovom trenutku se otežano diše zbog čađi i gareži.

Takođe, kako nam je potvrđeno, helikopterske jedinice MUP-a učestvuju u gašenju požara, a trenutno dva helikoptera nadleću i gase požar.

- Na licu mesta smo dokle god to bude potrebno. Konstantno se povećava prisustvo pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd. Nadam se da će ovo u skorije vreme biti lokalizovano, a ono što je najbitnije je da nema povređenih i nema žrtava - rekao je načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading