OVO JE ČOVEK KOJI JE OPLJAČKAO STAN U BEOGRADU! Odneo zlato i nakit, ako ga prepoznate javite se u stanicu Milana Rakića!

Autor:

Hronika

23.01.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljačka stana u Ulici viteza Karađorđeve zvezde u Beogradu

OVO JE ČOVEK KOJI JE OPLJAČKAO STAN U BEOGRADU! Odneo zlato i nakit, ako ga prepoznate javite se u stanicu Milana Rakića!

Foto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd


Pljačka stana u Ulici viteza Karađorđeve zvezde u Beogradu izazvala je uznemirenost među građanima nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija osumnjičenog lopova. Naime, prema informacijama sa Instagram stranice "moj_beo_grad", policija traga za osumnjičenim za ovaj zločin, a apeluje se na građane da ukoliko prepoznaju osobu sa fotografije, obaveste nadležne organe.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd

 

 


**Apel za pomoć građana**

Prema saopštenju koje je objavljeno na pomenutoj Instagram stranici, osoba čija je majka bila žrtva pljačke stana u Ulici viteza Karađorđeve zvezde, prijavila je slučaj nadležnim organima. Ukradena je, kako se navodi, "ozbiljna količina novca i zlata", što dodatno naglašava ozbiljnost ovog zločina. Apeluje se na sve koji imaju relevantne informacije o osumnjičenom da se jave Policijskoj stanici u Milana Rakića kako bi doprineli rasvetljavanju ovog slučaja.

**Značaj saradnje sa policijom**

Ovaj slučaj još jednom naglašava značaj saradnje građana sa nadležnim organima kako bi se otkrili počinioci ovakvih krivičnih dela. Fotografije i informacije koje su dostupne putem društvenih mreža mogu biti od presudnog značaja u procesu istrage, te je od izuzetne važnosti da građani budu aktivni u pružanju podrške policiji.

**Poziv na oprez i preventivne mere**

Ovaj slučaj takođe podseća građane na važnost preduzimanja preventivnih mera radi zaštite svoje imovine. Bezbednost doma treba da bude prioritet, a postavljanje dodatnih sigurnosnih sistema i opreza prilikom deljenja informacija o svojim kretanjima mogu biti od presudnog značaja u sprečavanju sličnih incidenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading