AUTO POKOSIO ŽENU NA NOVOM BEOGRADU: Hitno hospitalizovana sa teškim povredama

Autor:

Hronika

23.01.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređena žena je prebačena u KBC Zemun.

AUTO POKOSIO ŽENU NA NOVOM BEOGRADU: Hitno hospitalizovana sa teškim povredama

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Večeras je došlo do nesreće na Novom Beogradu gde je ženska osoba, pešak, oborena, rezultirajući teškim telesnim povredama. Nesreća se desila na uglu Pariske komune i Narodnih heroja, prenosi Telegraf.rs

Hitna pomoć je promptno reagovala i ženska osoba je prebačena u KBC Zemun radi daljeg lečenja. Detalji o okolnostima nesreće nisu trenutno dostupni, ali će policija sprovesti istragu kako bi utvrdila uzroke i odgovornost u ovom incidentu.

Građani su pozvani na oprez u saobraćaju, a vozači se podsećaju na važnost poštovanja pešačkih prelaza i brige o bezbednosti pešaka. Nadamo se brzom oporavku povređene žene i apelujemo na svestranu podršku zajednice u takvim situacijama.

Podsetimo, nedavno se na društvenim mrežama pojavio zastrašujući snimak obaranja pešaka u Podgorici koji pokazuje koliko je važno biti koncentrisan na ulici, bilo da ste za volanom ili pešačite.

U podgoričkom naselju Stari Aerodrom, juče oko 13 časova, došlo je do saobraćajne nezgode koja nije bila prijavljena Odeljenju bezbednosti Podgorica. Mladi vozač, N.Ć. (21) iz Podgorice, izazvao je nesreću, a policija je utvrdila da je on bio za upravljačem u trenutku incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading