KAKO JE SKORO 10.000 EVRA VREDNA KREMA ZA LICE BILA ZAMASKIRANA ISPOD ŠPORETA: Pokušaj krijumčarenja razotkriven na graničnom prelazu!

Autor:

Hronika

22.01.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispod srednjeg sedišta otkrivene su neprijavljene kartonske kutije pune krema za lice poznate nemačke kozmetičke kuće.

KAKO JE SKORO 10.000 EVRA VREDNA KREMA ZA LICE BILA ZAMASKIRANA ISPOD ŠPORETA: Pokušaj krijumčarenja razotkriven na graničnom prelazu!

Foto: Uprava carina

Još jedan u nizu nesvakidašnjih pokušaja krijumčarenja otkriven je 20. januara 2024. godine na graničnom prelazu Kelebija, kada su carinici u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj skoro 10.000 evra vredne kreme za lice budu prokrijumčarene u rerni jednog korišćenog šporeta.

- Prekršaj je otkriven kada je na red za ulaznu kontrolu pristigao kombi stranih registarskih oznaka, kojim je iz Beča ka našoj zemlji putovalo troje putnika. Oni su službenicima na granici rekli da sa sobom nose samo lični prtljag, dok je vozač prijavio i jedan polovan električni šporet - piše u saopštenju Uprave carina.

Međutim, ubrzo su ispod srednjeg sedišta otkrivene neprijavljene kartonske kutije pune krema za lice poznate nemačke kozmetičke kuće. 

- Carinici su nastavili kontrolu i tada deo krema zatekli u rerni prijavljenog upotrebljavanog šporeta, kao i u torbama sa ličnim stvarima putnika. Vrednost preko 250 otkrivenih krema je oko 10.000 evra - dodaje se u saopštenju.

Da podsetimo, nedavno su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Preševu uhapsili A. L. (43), iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Kako je saopštila Policijska uprava Vranje, patrola policije juče je na području Preševa, u automobilu kojim je upravljala osumnjičena, pronašla tri nelegalna migranta.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičena je, uz krivičnu prijavu, privedena tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading