FATALNA LJUBAV OVERENA SA 90 METAKA! Balkanske ubice izrešetale vlasnika pumpe - nisu znali da iza njega stoji KATARINA BELA MAFIJA! (FOTO)

Autor:

Hronika

17.01.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik pumpe Vangelis Zampunis izrešetan je u nedelju u Grčkoj sa više od 90 metaka.

FATALNA LJUBAV OVERENA SA 90 METAKA! Balkanske ubice izrešetale vlasnika pumpe - nisu znali da iza njega stoji KATARINA BELA MAFIJA!  (FOTO)

Foto: Police-voice.com

Vangelis Zabunis

U brutalnom ubistvu koje se odigralo u nedelju u Grčkoj, vlasnik pumpe Vangelis Zampunis postao je meta više od 90 metaka, podsećajući policiju na kontinuirani rat unutar grčke mafije. Načelnik policije izjavio je juče da su ubice, najverovatnije sa Balkana, izvršile ovaj napad na Vangelisa, koji je već bio poznat vlastima.

Ovo nasilno dešavanje podseća na mračnu prošlost života Vangelisa Zampunisa, a ključnu ulogu u njegovom ulasku u svet kriminala imala je Katarina Anagonostiki, poznata kao Katarina Bela Mafija. Njihova duga i intenzivna veza završila se, ali su ostali u kontaktu, ne sluteći da će postati mete u ratu između grčkih klanova koji traje od 2016. godine.

Fatalna ljubav

Katarina Anagonostiki, poreklom sa Krita, bila je poznata po svojoj lepoti i društvenom statusu. Upoznala je Vangelisa kada je imala 20 godina, a njihova veza igrala je ključnu ulogu u Vangelisovom sklanjanju kada je bio u opasnosti od hapšenja. Katarina je preminula 2018. godine, a mnogi veruju da je to bilo povezano sa njenom vezom sa Zampunisom.

Foto: facebook.com/

Vangelis Zampunis

Katarina je bila optužena za ubistvo i deo bande pljačkaša. Preživela je atentat 2011. godine, kada su je napadači pokušali ubiti pucajući joj u glavu. Ona je tada bila trudna, ali je nekim čudom preživela.

Ubistvo Vangelisa Zampunisa, zabeleženo na sigurnosnim kamerama, odigralo se u svega 28 sekundi. Na snimku se jasno vidi kako muškarac sa fantomkom izlazi iz vozila i otvara vatru na Zampunisa, koristeći automatsko oružje. Napadači su brzo pobegli sa mesta zločina.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading