NEVIĐENI HAOS NA ULICAMA BEOGRADA: Tinejdžeri u alkoholisanom stanju napravili pravu RATNU ZONU!

Autor:

Hronika

14.01.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslava pravoslavne Nove godine u Srbiji

NEVIĐENI HAOS NA ULICAMA BEOGRADA: Tinejdžeri u alkoholisanom stanju napravili pravu RATNU ZONU!

Foto: ST/Nebojša Mandić, A.Nalbantjan

Hitna i policija


Proslava pravoslavne Nove godine u Srbiji je obeležena šenlučenjima širom zemlje, a posebno u prestonici. Tokom dočeka, osim petardi, primećeno je korišćenje pištolja i noževa, što je dovelo do povećanog broja intervencija Hitne pomoći. Lekari su imali pune ruke posla, a najviše problema su imali sa maloletnicima u alkoholisanom stanju.

Intervencije Hitne pomoći u Beogradu

Hitna pomoć u Beogradu imala je 113 intervencija tokom dočeka pravoslavne Nove godine, od kojih je 26 bilo na javnom mestu. Najveći broj problema pravili su tinejdžeri u alkoholisanom stanju, naročito dečaci i devojčice između 13 i 15 godina. Pored toga, primećen je i porast povreda izazvanih hladnim oružjem, kao što je slučaj sa maloletnikom koji je zadobio povredu šake.

Incidenti sa hladnim oružjem

U Beogradu su se dogodila tri incidenta sa hladnim oružjem tokom proslave pravoslavne Nove godine. Svi povređeni su adekvatno zbrinuti i van su životne opasnosti, ali je posebno šokirao slučaj maloletne devojčice koju je prolaznik pronašao na Kalemegdanu u alkoholisanom stanju. Ona je nakon intervencije prevezena na Odeljenje za toksikologiju i sada je u stabilnom stanju.

Masovna tuča u blizini Šumaričkog jezera

Neposredno u blizini Šumaričkog jezera dogodila se masovna tuča tokom dočeka pravoslavne Nove godine. Nekoliko lica je zadobilo povrede različitih kategorija, a još uvek nije jasno šta je bio povod za ovaj incident i kako je do njega došlo. Ovaj događaj dodatno je uznemirio javnost i nadležne službe.

U zaključku, proslava pravoslavne Nove godine u Srbiji donela je nekoliko incidenata i povećan broj intervencija Hitne pomoći, naročito u vezi sa maloletnicima i incidentima sa hladnim oružjem. Ovi događaji su ukazali na potrebu za dodatnim merama bezbednosti i prevencije tokom javnih okupljanja.

(Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading