BUKTI VATRA NA NOVOM BEOGRADU! Dramatična situacija kod Studentskog grada!

Autor: Telegraf

Hronika

14.01.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar u napuštenoj garaži na Novom Beogradu

BUKTI VATRA NA NOVOM BEOGRADU!  Dramatična situacija kod Studentskog grada!

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd


Prema informacijama sa Instagram stranice Serbia_live, napuštenu garažu kod Studentskog grada na Novom Beogradu zahvatio je plamen pre samo par trenutaka. Na lice mesta su odmah pozvane vatrogasne službe kako bi reagovale na ovaj incident.

**Poziv vatrogasnim službama**

Očevici su odmah reagovali i pozvali vatrogasne službe čim su primetili požar. Hitna reakcija je ključna u ovakvim situacijama kako bi se sprečila dalja šteta i mogući ozbiljni incidenti.

**Snimak plamena na društvenim mrežama**

Prema snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, može se videti da plamen bukti na jednom od spratova garaže. Ovaj snimak je izazvao veliku pažnju javnosti i postao glavna tema razgovora na društvenim mrežama.

**Nepoznati uzrok požara**

Za sada nije poznato kako je došlo do požara. Vlasti i nadležne službe će sprovesti istragu kako bi utvrdili uzrok požara i preduzeli odgovarajuće mere kako se ovakvi incidenti ne bi ponovili.

Ostaje da se nadamo da će vatrogasne službe brzo reagovati i da će požar biti stavljem pod kontrolu bez ozbiljnih posledica. Pratite portal Telegraf.rs za najnovije informacije o ovoj situaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading