UŽASNA NESREĆA U LEŠTANIMA: Automobil sleteo u kanal i prevrnuo se! Šta se desilo? (VIDEO)

Autor:

Hronika

13.01.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nezgoda kod Leštana

UŽASNA NESREĆA U LEŠTANIMA: Automobil sleteo u kanal i prevrnuo se! Šta se desilo? (VIDEO)

Foto: printskrin


Večeras, kod Leštana, došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj je automobil sleteo u kanal i prevrnuo se. Detalji o stanju učesnika ove nesreće trenutno nisu poznati.

Svedoci su izjavili da se nezgoda dogodila iznenada i da su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju. Na mestu nesreće se okupio veliki broj građana, a saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen dok se nezgoda ne reši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)



Policija je ubrzo stigla na lice mesta i započela istragu, dok su pripadnici hitne pomoći pružili neophodnu medicinsku pomoć povređenima.

**Prevrtanje automobila u kanalu**

Ovo nije prvi put da se nešto slično događa kod Leštana. Kanal pored puta već je bio poprište sličnih nezgoda, a lokalno stanovništvo već duže vreme upozorava na opasnost od klizavih puteva i nedostatka zaštitnih ograda pored kanala.

**Reakcija lokalne zajednice**

Nakon ove poslednje nezgode, stanovnici Leštana su odlučili da organizuju protest kako bi skrenuli pažnju nadležnih organa na ovaj problem. Smatraju da je neophodno preduzeti mere kako bi se obezbedila bezbednost u saobraćaju u ovoj oblasti i sprečile dalje tragedije.

**Hitna reakcija nadležnih organa**

Nakon što je vest o ovoj nezgodi dospela u javnost, nadležni organi su najavili hitnu reakciju. Planiraju da sprovedu dodatne mere kako bi se povećala bezbednost na putevima u ovoj oblasti i da se reše problemi koji su doveli do ove nesreće.


Ova tragična nezgoda kod Leštana još jednom je istakla važnost bezbednosti u saobraćaju i potrebu za aktivnim delovanjem kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti. Nadamo se da će nadležni organi preduzeti neophodne korake kako bi se ova oblast učinila bezbednijom za sve učesnike u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading