ŠLEPER U PLAMENU U BLACU! Pogledajte horor na putu, evo da li ima povređenih! (FOTO)

Autor:

Hronika

13.01.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki požar progutao šleper u Blacu

ŠLEPER U PLAMENU U BLACU! Pogledajte horor na putu, evo da li ima povređenih! (FOTO)

Foto: Republika.rs


Večeras je u Blacu došlo do velikog požara u kojem je potpuno izgoreo jedan šleper. Prema slikama koje su objavljene na Instagram stranici 192, može se videti ogromna buktinja koja je zahvatila put. U ovom trenutku nije poznato da li ima povređenih usled ovog incidenta.

Požar na putu

Na putu u blizini Blaca, dogodio se veliki požar koji je uništio šleper. Slike sa lica mesta prikazuju dramatičnu scenu sa velikom buktinjom koja je privukla pažnju prolaznika i javnosti. Još uvek nije jasno šta je uzrok ovog požara i da li su pretrpljene neke materijalne ili ljudske štete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Nepoznati broj povređenih

Iako su informacije za sada ograničene, nije poznato da li je u požaru bilo povređenih osoba. Nadležne službe su na terenu i vrše uviđaj kako bi utvrdile sve okolnosti ovog događaja. Za sada se ne može sa sigurnošću reći da li je neko nastradao u ovoj nesreći.

Reakcije nadležnih organa

Policija i vatrogasne jedinice su odmah reagovale na poziv i stigle na lice mesta kako bi sanirale situaciju i sprovele istragu o uzrocima požara. Građani su pozvani da budu oprezni i da izbegavaju ovaj deo puta dok se situacija ne normalizuje.


Dok se čeka zvanično saopštenje o svim detaljima ovog događaja, ostaje da se nadamo da niko nije povređen i da će nadležne službe brzo rešiti ovu situaciju. Požari su uvek opasni i zahtevaju brzu reakciju kako bi se sprečile eventualne posledice po ljude i imovinu.

 

 

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading