HOROR NA BOŽIĆ! U porodičnoj kući pronađena DVA TELA, sumnja se na gušenje plinom!

Autor:

Hronika

08.01.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O svemu navedenom obavešten je dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

HOROR NA BOŽIĆ! U porodičnoj kući pronađena DVA TELA, sumnja se na gušenje plinom!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mesto zločina

U mestu Seferovci kod Gradiške, u porodičnoj kući, pronađena su dva tela. Policiji je tragedija prijavljena na Božić oko 12:30 sati.

- Policijski službenici Policijske uprave Gradiška su izašli na lice mesta i potvrdili navode prijave. Izvršenim uviđajem, zajedno sa dežurnim mrtvozornikom Doma zdravlja Gradiška, ustanovljeno je da su dva lica, starije životne dobi, inicijala M.V. i S.V. iz Gradiške, smrtno stradali usled gušenja plinom - saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška, piše Srpskainfo.

Dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka bio je obavešten o svim navedenim događajima. On je izjavio da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka i da će, nakon kompletiranja predmeta, dostaviti izveštaj o preduzetim merama i radnjama.

Podsećamo, slična tragedija dogodila se pre mesec dana u Nišu.

Nastradali su Igor (41) i Brankica (38) Nešić iz Niša, a tragediju je izazvao šporet na plin koji su supružnici uključili da bi se ogrejali.

- Kada je opao nivo plina u boci ispod određene granice, on nije mogao više da se koristi u šporetu za zagrevanje jer je potenciometar bio okrenut na maksimum pa je došlo do curenja plina - naveo je ranije izvor Blica.

Mrtvog sina i snaju pronašao je Igorov otac Miroslav Nešić kada je ušao u sobu.

Kad sam ušao kod njih u sobu video sam da Igoru visi ruka pored kreveta. Noga je bila isto pored kreveta. Dozivao sam ga: "Igore Igore". Nije reagovao. Njegove supruga je ležala pored. Priđem, pipnem ga po licu, bio je hladan. Pokušao sam veštačko disanje ali nije reagovao. Ohladio se načisto - ispričao je Miroslav.

Lekari Hitne pomoći mogli su da konstatuju nažalost samo smrt.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading