ADVOKATI ZORANA MARJANOVIĆA IMAJU NOVE DOKAZE! Evo kada će se prvi put pojaviti pred sudom u ponovljenom suđenju!

Autor:

Hronika

06.01.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović je bio optužen na 40 godina, ali će suđenje početi ispočetka.

ADVOKATI ZORANA MARJANOVIĆA IMAJU NOVE DOKAZE! Evo kada će se prvi put pojaviti pred sudom u ponovljenom suđenju!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Kraj 2023. godine bio je obeležen ukidanjem presude za ubistvo Zorana Marjanovića, optuženog za smrt svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Prema rečima novinarke Antonela Jelić, koja je govorila u emisiji Novo vikend jutro kod Jovane Jeremić na TV PINK, sve se sada vraća na početak, jer su ključni dokazi propali, i zakazano je novo suđenje.

- On je prvobitno bio osuđen na 40 godina zatvora, međutim, važno je da će pripremno ročište biti 14 februara, biće zatvoreno za javnost, i tu će se izneti predlozi za svedoke i nove dokaze, a 19. marta se očekuje i prvo prijavljivanje Zorana Marjanovića kada će on izneti odbranu i ono će biti otvoreno za javnost - rekla je Jelić.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ/ata images/printscreen

Zoran i Jelena Marjanović

Jelić je rekla da su njegovi advokati rekli da su spremili nove dokaze i nove svedoke i da su uvereni da će presuda biti oslobađajuća.

Trivun Ivković, bivši upravnik zatvora, rekao je da sve predugo traje, ali da se nada da će Sud svoju odluku koju je doneo prvobitno braniti i pokušati da ga ponovo osudi.

- Bez obzira što Sud sudi na osnovu baze činjenica i dokaza, tu je i sudija koji treba da proceni situaciju - rekao je Ivković.

Republika

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Zoran Marjanović

Jelić je takođe podsetila i na slučaj Duška Šarića i njegovu dobrovoljnu predaju srpskoj policiji, i dodala da se on samovoljno stavio na raspolaganje pravoslavnim organima Srbije.

- Čuli smo i njegovog branioca Dragoslava Baćovića koji se oglasio i potvrdio da se on dobrovoljno predao. On je saslušan i određen mu je pritvor koji je zapravo u julu 2022. izrečen. Ono što je interesantno jeste da je bio na poternici, a kada se predao sa njim se predao i Milan Vučinić, istog dana i isto mu je određen pritvor od 60 dana - rekla je Jelić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading