POŽAR U MIRIJEVU: Supermarket planuo posle ponoći, vatrogasci hitno reagovali!

Autor:

Hronika

01.01.2024

01:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasci intervenišu na požaru u supermarketu u Mirijevu

POŽAR U MIRIJEVU: Supermarket planuo posle ponoći, vatrogasci hitno reagovali!

Foto: shutterstock,youtube.com/euronews (in English)

požar


U ranim jutarnjim časovima, vatrogasne ekipe su hitno reagovale na poziv zbog požara koji je izbio u supermarketu "Veliki" u beogradskom naselju Mirijevo. Požar je zahvatio zadnju stranu objekta, tačnije magacin, a vatrogasci su morali da obiju ulaz kako bi mogli da pristupe gašenju vatre.

Brza reakcija vatrogasaca

Vatrogasne ekipe su brzo reagovale na dojavu o požaru, što je doprinelo brzom lokalizovanju vatre i sprečavanju njenog daljeg širenja. Njihova efikasna intervencija omogućila je da se požar stavi pod kontrolu pre nego što je mogao da prouzrokuje veću štetu.

Teškoće u gašenju

Iako su vatrogasci uspeli da brzo reaguju i lokalizuju požar, gašenje vatre na zadnjoj strani objekta nije bilo bez izazova. Magacin je bio posebno osetljiv deo objekta, što je zahtevalo dodatnu pažnju i veštinu kako bi se vatra potpuno ugasila.

Još uvek nepoznati uzrok požara

Iako je brza intervencija vatrogasaca sprečila veću štetu, uzrok požara još uvek nije poznat. Nadležne službe će sprovesti istragu kako bi utvrdile šta je izazvalo požar i da li postoje elementi koji ukazuju na potencijalno namerni akt.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading