JEZIVA SMRT NAVIJAČA PARTIZANA U KANALU U KRNJAČI: Šta se krije iza ovog strašnog događaja?

Autor:

Hronika

28.12.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prica je bio u dobrim odnosima i s Belivukovim Principima. Nakon njihovog hapšenja povukao se u neku vrste ilegale.

JEZIVA SMRT NAVIJAČA PARTIZANA U KANALU U KRNJAČI: Šta se krije iza ovog strašnog događaja?

Foto: Društvene mreže

Nemanja Prica (33), poznat kao Burdža iz Borče, pronađen je mrtav u kanalu u beogradskom naselju Kotež, nakon što je džip kojim je upravljao sleteo s puta u kanal. Prica je bio poznat kao veliki ljubitelj Partizana i blizak frakciji Veljka Belivuka, poznatog kao Velja Nevolja.

 


Tragičan događaj u Ulici Partizanski blok

 

Nesreća se dogodila 28. decembra prošle godine, oko 6.30 sati, kada je džip probio zaštitnu ogradu i sleteo u kanal s vodom. Iako voda nije bila duboka, bila je jako prljava i puna smeća, što je otežalo situaciju. Prema rekonstrukciji događaja, sumnja se da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom usled prebrze vožnje i neprilagođene brzine tom delu puta, udarivši u metalnu ogradu i sletevši u kanal.

- Sumnja se da je u blagoj krivini, navodno usled prebrze vožnje, neprilagođene tom delu puta, vozač izgubio kontrolu, udario u metalnu ogradu i sleteo u kanal s vodom. Inače, voda nije duboka, ali je jako prljava i puna smeća. Jezivo izgleda - objasnili su iz policije za medije naglašavajući da je vozio najmanje oko 150 kilometara na sat.

Reakcija nadležnih i očevidaca

Prolaznici su primetili razvaljenu zaštitnu ogradu i odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Na teren su ubrzo stigli vatrogasci, ali nažalost, lekari Hitne pomoći nisu mogli ništa više osim da konstatuju smrt mladića. Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Opraštanje od "Burdže

Prica je bio poznat kao veliki navijač Partizana, redovno viđan na tribinama, a nakon njegovog tragičnog odlaska, mnogi su se oprostili od njega putem društvenih mreža. Njegovi prijatelji i poštovaoci ostavili su emotivne poruke o njegovoj hrabrosti i dobrim osobinama.

Bio je u dobrim odnosima i s Belivukovim Principima. Nakon njihovog hapšenja povukao se u neku vrste ilegale.

- Hrabrost, osmeh i tvoja dobrota pamtiće se do kraja života. Brate naš, počivaj u miru. Ideš tamo gde su najveći! Lepo spavaj, lave! Tvoja Leva strana - pisali su u oproštajnim porukama.

Danas je kao uspomena na Pricu, u Borči centar 1, ostao samo veliki mural. Tu je i poruka:

- Prkosio je vodi, igrao se s vatrom, a žene su ga volele!

Mesto gde je poginuo navijač Partizan ima smrtonosni predznak. Na istom mestu, februara 2018. godine, poginuo je bračni par. Supružnici su se udavili na licu mesta, a olupina njihovog "pola" izvučena je dan nakon nesreće.

Vozač automobila, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, nije stigao da pravovremeno reaguje, pa je, umesto da uđe u krivinu, završio u kanalu. Nesrećni par završio je u prevrnutom automobilu. U ledenoj vodi i mulju i po mraku nisu imali šanse da prežive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading