NIKO ME NIJE MALTRETIRAO: Napadač na Miladina Kovačevića dao izjavu i negirao navode da je maltretiran od strane policije!

Autor:

Hronika

21.12.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni nije imao bilo kakve vidljive povrede, niti se žalio na iste.

NIKO ME NIJE MALTRETIRAO: Napadač na Miladina Kovačevića dao izjavu i negirao navode da je maltretiran od strane policije!

Foto: Republika.rs

Napad na Miladina Kovačevića

U cilju tačnog informisanja, Više javno tužilaštvo u Beogradu obaveštava javnost da je osumnjičeni Dragoslav M. na saslušanju pred ovim tužilaštvom 18. decembra 2023. godine izričito izjavio da ga od trenutka hapšenja niko nije maltretirao.

Na posebno pitanje tužioca da li je maltretiran od strane policije, osumnjičeni je odgovorio: 

- U utorak oko 00:00 časova dok sam bio na ulici neko me je udario u glavu nekim predmetom, a kada me je policija privela, niko me nije maltretirao - izjavio je osumnjičeni na zapisnik sa saslušanja, koji je potpisao bez stavljenja primedbi, kao i njegov izabrani branilac.

Dragoslav M. je prethodno podučen o svojim pravima u krivičnom postupku, pored ostalog da može da zahteva lekarski pregled bez odlaganja, odnosno da ga pregleda lekar koga slobodno odabere, a ako nije dostupan, lekar koga odredi tužilaštvo ili sud, a što Dragoslav M. nije tražio.

Napominjemo da osumnjičeni nije imao bilo kakve vidljive povrede, niti se žalio na iste.

Da podsetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu 20. decembra saslušan je Dragoslav M. (20) zbog sumnje da je 18. decembra ispred zgrade Republičke izborne komisije, tokom protesta koalicije „Srbija protiv nasilja“ u Ulici kralja Milana, sprečavao članove komisije da odu nakon izlaska iz zgrade, a potom i odgurnuo direktora Republičkog zavoda za statistiku, oštećenog Miladina Kovačevića.

Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, a nakon saslušanja tužilaštvo je osumnjičenom ukinulo zadržavanje.

Dragoslavu M. se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading