UŽAS NA BULEVARU: Kamion i automobil u sudaru, srča po putu!

Autor:

Hronika

20.12.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezgoda na Bulevaru kralja Aleksandra

UŽAS NA BULEVARU: Kamion i automobil u sudaru, srča po putu!

Foto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd

Večeras u Beogradu, tačnije na Bulevaru kralja Aleksandra, dogodila se saobraćajna nezgoda koja je uzrokovala manje gužve, ali na sreću nije rezultirala povređenima.

Učesnici ove nezgode bili su manji kamion i jedan putnički automobil, a od siline udarca kamion se prevrnuo na stranu, dok se šerpa razlila po putu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)


Reakcija građana na društvenim mrežama



Jedan od vidova brze komunikacije i informisanja o aktuelnim događajima jeste i društvene mreže, poput Instagrama. Tako je Instagram stranica "moj_beo_grad_" prenela vest o ovoj nezgodi, ističući da niko nije povređen.


Mera opreza u saobraćaju


Iako za sada nema informacija o tačnom uzroku ove saobraćajne nezgode, važno je istaći da je bezbednost u saobraćaju od izuzetne važnosti.

Vozači su pozvani da budu posebno oprezni i odgovorni za volanom, kako bi se smanjio rizik od ovakvih incidenata. Takođe, ova nezgoda nas podseća da je važno pridržavati se saobraćajnih propisa i vožnju učiniti što sigurnijom za sve učesnike u saobraćaju.



Iako je saobraćajna nezgoda na Bulevaru kralja Aleksandra izazvala manje gužve, važno je istaći da nije bilo povređenih. Ovo nas podseća da je bezbednost u saobraćaju prioritet, te da je neophodno pridržavati se propisa i vožnju učiniti odgovornom i sigurnom za sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading