JEDAN VOZIO DROGIRAN, DRUGI ODBIO DA SE TESTIRA: Muškarci iz okoline Jagodine zadržani u policiji!

Autor:

Hronika

20.12.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

JEDAN VOZIO DROGIRAN, DRUGI ODBIO DA SE TESTIRA: Muškarci iz okoline Jagodine zadržani u policiji!

Foto: MUP/printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača, jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i drugog koji je odbio da se testira na narkotike.

Policija u Jagodini zaustavila je tridesetdevetogodišnjaka iz Lapova koji je vozio „hondu“ bez odgovarajuće vozačke dozvole pod dejstvom kokaina, amfetamina, benzodijazepina i sa 0,32 promila alkohola u organizmu.

U Svilajncu iz saobraćaja je isključen dvadesetsedmogodišnji vozač „alfa romea“ koji je odbio da se podvrgne testu na psihoaktivne supstance. 

Vozači su zadržani i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Podsećanja radi, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su P. N. (29) i I. V. (26) iz Zrenjanina, jer su u njihovim stanovima pronašli drogu.

Oni su osumnjičeni da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Zrenjaninu.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija P. N. pronašla četiri paketića sa 163,64 grama marihuane, 64 grama amfetamina, kao i vagicu za precizno merenje.

Pretresom prostorija koje koristi I. V. policija je pronašla pet paketića sa oko 14 grama amfetamina i manjom količinom marihuane, kao i vagicu za precizno merenje.

P. N. i I. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading