UHAPŠTENI DILERI IZ ZRENJANINA: U pretresu nađeni amfetamini, marihuana i vagica

Autor:

Hronika

18.12.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

P. N. i I. V. je određeno zadržavanje do 48 časova.

UHAPŠTENI DILERI IZ ZRENJANINA: U pretresu nađeni amfetamini, marihuana i vagica

Foto: Tanjug/J. PAP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su P. N. (29) i I. V. (26) iz Zrenjanina, jer su u njihovim stanovima pronašli drogu.

Oni su osumnjičeni da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Zrenjaninu.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija P. N. pronašla četiri paketića sa 163,64 grama marihuane, 64 grama amfetamina, kao i vagicu za precizno merenje.

Pretresom prostorija koje koristi I. V. policija je pronašla pet paketića sa oko 14 grama amfetamina i manjom količinom marihuane, kao i vagicu za precizno merenje.

P. N. i I. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Da podsetimo, u Bačkoj Palanci je danas uhapšen muškarac jer mu se na teret stavlja delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

S. R. je zadržan do 48 sati, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, u trajanju do 30 dana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci uhapsili su S. R. (1996) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana osumnjičenog, policija je pronašla oko 43 grama amfetamina.

S. R. je zadržan do 48 sati, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor, u trajanju do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading