POZNATO STANJE MLADIĆA KOJI SE UPUCAO PIŠTOLJEM ZA SVINJE! Komšije otkrile detalje nesreće kod Trstenika: "Malo je više popio..."

Autor: T.V.

Hronika

18.12.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranjeni mladić godinama unazad živi sa svojom majkom u Velikoj Drenovi.

POZNATO STANJE MLADIĆA KOJI SE UPUCAO PIŠTOLJEM ZA SVINJE! Komšije otkrile detalje nesreće kod Trstenika: "Malo je više popio..."

Foto: Printscreen/Facebook

D.M. (33), teško povređen muškarac nađen je preksinoć u svojoj kući u selu Velika Drenova kod Trstenika, kako se sumnja, do ranjavanja je došlo pucanjem iz pištolja za svinje.

Mladić je pronađen u svojoj kući preksinoć, a trenutno se nalazi u teškom opštem stanju, u komi, i na mehaničkoj ventilaciji u UKC Niš.

Prema rečima komšija, D.M. je tog dana klao svinje i ponašao se sasvim normalno.

Zabrinuti komšije izražavaju nadu da će mladić preživeti, ističući da ništa nije ukazivalo da bi mogao pokušati sebi da oduzme život.

Mladić već godinama živi sa svojom majkom u Velikoj Drenovi, a prema rečima komšija, malo je više popio, ali nije imao sukoba s drugima.

Navode da je imao tešku situaciju u porodici, s bolesnom majkom i preminulim ocem.

- Malo više je popio, ali koliko znam nije se svađao ni sa kim. Samo on zna zašto je ovo uradio. Majka mu je bila bolesna, a otac mu je umro. Živeo je sa majkom - kaže komšija.

Navodi i da je povređeni muškarac trenutno u bolnici u Nišu, te da se svi mole najboljem ishodu.

- Ostalo nam je samo da se molimo, njegova porodica je sada otišla do bolnice. Sada ne možemo ništa da uradimo, osim da čekamo - zaključuje on.

Hitna pomoć i policija su odmah reagovali na poziv, a trenutno se istražuju sve okolnosti koje su dovele do ovog nemilog događaja.

I dalje se proverava da li je do ranjavanja došlo nehotice ili je u pitanju pokušaj samoubistva, piše Alo!

Podsetimo, teško ranjen muškarac (33) pronađen je u svojoj kući u selu Velika Drenova kod Trstenika, a prema informacijama iz medija, zadobio je teške povrede glave od upucavanja.

Hitna pomoć i policija odmah su reagovali, ali se još uvek istražuju sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Prema dostupnim informacijama, proverava se da li je do ranjavanja došlo nehotice ili je u pitanju pokušaj samoubistva. Mladić je bio u društvu, a veruje se da je bio pod dejstvom alkohola tokom incidenta.

Prema prvim informacijama, do ranjavanja je došlo pucanjem iz pištolja za svinje.

D.M. se i dalje nalazi u teškom opštem stanju, u komi, i na mehaničkoj ventilaciji u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Niš. Pacijent je intubiran i bez svesti, smešten u neurohiruršku jedinicu intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziju. Lekari ističu da je njegovo stanje teško i ozbiljno, te da je priključen na mašinu za disanje.

- Pacijent je dovezen u UKC Niš intubiran i bez svesti. Smešten je u neurohiruršku jedinicu intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziju. Njegovo stanje je teško i ozbiljno. Priključen je na mašinu za disanje - kažu u UKC Niš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading