MISTERIJA RANJAVANJA U VELIKOJ DRENOVI - Komšije o Dušanu koji se ranio iz pištolja za svinje: "Malo više je popio, tog dana su klali stoku"

Autor:

Hronika

17.12.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć i policija su odmah reagovali, ali još uvek se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

MISTERIJA RANJAVANJA U VELIKOJ DRENOVI - Komšije o Dušanu koji se ranio iz pištolja za svinje:  "Malo više je popio, tog dana su klali stoku"

Foto: Društvene mreže

Preksinoć, u selu Velika Drenova kod Trstenika, pronađen je teško povređen Dušan M. (33) u svojoj kući. Prema prvim informacijama, povređeni muškarac je zadobio teške povrede glave od nakon što se upucao, a do ranjavanja došlo iz pištolja za svinje.

Hitna pomoć i policija su odmah reagovali, ali još uvek se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

- Klali su svinje taj dan, ponašao se sasvim normalno. Ništa nije ukazivalo da ovako nešto može da se dogodi. Molimo se da preživi - rekle su komšije za "Blic" zabrinute komšije.


Komšije su zabrinuti zog ovog događaja. Prema njihovim rečima, Dušan je tog dana klao svinje i ponašao se sasvim normalno, pa ništa nije ukazivalo da će pokušati sebi da oduzme život. Povređeni muškarac već godinama živi sa svojom majkom u Velikoj Drenovi, a prema rečima komšija, malo je više popio tog dana, ali nije bio u svađi ni sa kim.

Dušan M. je hospitalizovan u bolnici u Nišu, gde se nalazi u teškom opštem stanju, u komi i na mehaničkoj ventilaciji.

Prema informacijama iz UKC Niš, pacijent je intubiran i bez svesti, smešten u neurohiruršku jedinicu intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziju. Njegovo stanje je i dalje teško i ozbiljno, te je priključen na mašinu za disanje.

Dušanova porodica je otišla do bolnice, a majka mu je godinama bila bolesna, a otac mu je preminuo, pa je živeo samo sa njom. Sada, njegove komšije i porodica mogu samo da čekaju i nadaju se da će preživeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading