BENZINOM POLIO SLOT APARATE I ZAPALIO IH! 13 vatrogasaca se borilo sa vatrenom stihijom koja je ''gutala'' kockarnicu!

Autor:

Hronika

16.12.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen muškarac koji je zapalio slot aparate u jednoj kockarnici.

BENZINOM POLIO SLOT APARATE I ZAPALIO IH! 13 vatrogasaca se borilo sa vatrenom stihijom koja je ''gutala'' kockarnicu!

Foto: shutterstock

Policijski službenici MUP Republike Srbije, petog odeljenja Uprave kriminalističke policije su, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dana 16.12.2023. godine doneli rešenje o zadržavanju A.B. (40) jer je dana 16.12.2023. godine izvršio krivično delo Teško delo protiv opšte sigurnosti na taj način što je u jednoj kladionici benzinom koji je prethodno poneo sa sobom ispolivao aparate za igru i nameštaj, nakon čega ih je zapalio.

Povređenih lica nema, požar su ugasili 13 vatrogasaca, a pričinjena je materijalna šteta. Osumnjičeni će na sve navode krivične prijave biti saslušan dana 18.12.2023. godine, a bice preduzete i druge dokazne radnje u cilju utvrđivanja motiva podmetanja požara.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je doživotnu kaznu zatvora za Radomira Blagojevića, koji je osuđen za svirepo ubistvo Zorice Kalinić i silovanje A.A. Ova presuda potvrđuje težinu zločina i predstavlja važan korak ka pravdi za žrtve i njihove porodice.

Prema saopštenju Apelacionog suda, 13. jula 2020. godine, Blagojević je u hodniku stambene zgrade u Beogradu izvršio strašan čin, polivši benzinom i zapalivši Zoricu Kalinić, koja je kasnije preminula od teških telesnih povreda.

Osim toga, Blagojević je osuđen i za silovanje A.A. u Smederevu, čime je još jednom demonstrirao svoju brutalnost i bezosećajnost prema drugim ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading