PALICOM UNIŠTIO OČEV AUTO, PA PRETIO UBISTVOM! Sa dva noža u rukama se zaključao u stan sa roditeljima!

Autor:

Hronika

13.12.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen L.B. iz Raške.

PALICOM UNIŠTIO OČEV AUTO, PA PRETIO UBISTVOM! Sa dva noža u rukama se zaključao u stan sa roditeljima!

Foto: MUP RS

Policija iz Raške uhapsila je tridesetpetogodišnjeg muškarca L.B. iz ovog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On je, kako se sumnja, u utorak uveče, u okolini Raške, najpre bejzbol palicom oštetio očev automobil „zastava“, a kada je policija došla, pretio da će ubiti nekoga držeći dva noža.

Nakon toga se zaključao u stan u kojem su se nalazili njegovi otac (60) i majka (54).

Nakon razgovora sa policijskim službenicima, osumnjičeni je izašao iz stana, a policija ga je brzom intervencijom savladala i uhapsila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Raški.

Podsetimo, u Novom Sadu je uhapšen N.M. (18) iz Bačke Palanke zbog izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljene proizvodnje, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Sumnja se, da je prošle godine, posle sukoba sa radnicima obezbeđenja na jednom novosadskom splavu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

Na sreću, u pucnjavi niko nije povređen, a policija je, na licu mesta, pronašla nelegalni pištolj koji je, kako se sumnja, korišćen za izvršenje krivičnog dela.

Osamnaestogodišnjem N. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading