ŽENA SLETELA SA PUTA U KANAL, TROJICA HEROJA JE SPASILI: Dobili smo nadljudsku snagu, podigli smo auto i izvukli je!

Autor:

Hronika

12.12.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nezgoda se dogodilo na magistralnom putu Požega - Kosjerić, trojica muškaraca spasili ženu.

ŽENA SLETELA SA PUTA U KANAL, TROJICA HEROJA JE SPASILI: Dobili smo nadljudsku snagu, podigli smo auto i izvukli je!

Foto: RINA

Nesreća

Danas, tokom ranih jutarnjih časova došlo je do teške saobraćajne nezgode na magistralnom putu Požega - Kosjerić, u blizini sela Karan,

Naime, do nesreće je došlo kada je, iz za sada još neutvrđenih razloga, vozač putničkog automobila izgubio kontrolu i sleteo sa puta u kanal.

- Auto je sleteo sa puta u kanal i prevrnuo se. Kad smo pogledali dole slika je bila zastrašujuća. Trojica muškaraca koji su se našli na licu mesta odmah su otrčali do vozila i iz vode izvukli ženu i tako je spasili sigurne smrti - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Automobil je vozila ženska osoba, a u vozilu je bila sama.

- Čovek koji je išao ispred video je u retrovizoru šta se dogodilo. Odmah je stao, zatim sam naišao i ja. Spustili smo se dole i videli da je priključena i zarobljena u vodi. Nekako smo dobili nadljudsku snagu, podigli smo auto i izvukli je - kaže Boban jedan od heroja koji je spasio ženu.

Republika

Foto: RINA

Udes

Druga vozila nisu učestvovala u ovoj saobraćajnoj nezgodi, a istragom će se utvrditi šta se tačno dogodilo. Povređenoj ženi je pružena hitna medicinska pomoć.

Podsetimo, jutros je takođe, došlo do još jedne saobraćajne nezgode na auto-putu kod Ražnja, u smeru ka Beogradu, kada je kamion slete sa puta i tom prilikom probio zaštitnu ogradu i završio u jarku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Ražanj jutros, na svu sreću nema smrtno stradalih lica - glasio je tekst ispod objavljene fotografije na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading