MALOLETNIK SILOVAO STRINU, PA OVCE KOJE SU UMIRALE! Otac dečaka pretio ženi: Nateraću te da se svučeg gola ispred njega!

Autor:

Hronika

06.12.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni dečak silovao strinu kod Ivanjice.

MALOLETNIK SILOVAO STRINU, PA OVCE KOJE SU UMIRALE! Otac dečaka pretio ženi: Nateraću te da se svučeg gola ispred njega!

Foto: Društvene mreže

U Višem sudu u Čačku održano je ročište za slučaj iz 2020. godine, kada je dečak, koji sada ima 16 godina, napastvovao svoju strinu B.K. Naime, žena je ispričala da ju je napastvovao 20. juna pomenute godine, kao i da je pored nje, napastvovao i ovce.

Ona je slučaj prijavila nadležnima, ali je tužila i oca dečaka, kao i Centar za socijalni radu u Ivanjici jer nisu reagovali adekvatno, niti zbrinuli maloletnog nasilnika, koji ima psihičke probleme i smetnje u razvoju.

Za pretrpljene duševne bolove i povredu ugleda i časti žena od devera i od Centra za socijalni rad traži odštetu u iznosu od 4,75 miliona dinara.

- Otkad sam pre pet godina iz Beograda došla u selo, gde sam se udala po drugi put, taj mali se stalno motao oko naše kuće. Živi odmah pored nas i virio nam je kroz prozore. Jednog dana je došao njegov otac i rekao mi: „Ima da te nateram da se svučeš gola ispred njega. On se vama vrti oko kuće. Sada sam ga izudarao, ne znam šta da radim!“ Bila sam šokirana. Mene je stalno pratio, dizao nam roletne, lupao na prozore, cepao mreže, nisam imala mira od njega - rekla je za napadnuta žena, koja je nakon svega preživljenog doživela psihički šok i dobila šećer i visok pritisak, kako kaže, nekoliko puta se obraćala policiji:

- Jahao nam je ovce, a jednom sam ga zatekla u našoj štali kako siluje jednu, koja je posle lipsala! Sve sam ispričala mužu, ali on nije hteo da se zamera bratu! Policija mi je rekla: „Ih, velika stvar što jaše ovce“. Obraćala sam se socijalnoj radnici i zvala direktora škole, gde je radio svašta. Međutim, nastavnici su rekli „da će rešiti problem“, a on ne zna ni da se potpiše. Nije me dirnuo do 26. juna, grehota bi bilo da lažem. Moj muž je sve tolerisao zbog toga što mu je majka nedavno pala s terase i umrla i što mu sinovac živi siromašno sa ocem, bratom i sestrom - rekla je žena i dodala da je situacija kulminirala kada je počeo da ulazi kuću i prevrće po njenom vešu.

- Dan uoči silovanja imala sam proliv i ceo dan sam ležala. Popila sam antibiotik, ali mi đavo nije dao mira, pa sam sledećeg dana išla po pečurke. Kada sam krenula, on je bio s mojim mužem kod traktora, ali sam u jednom momentu videla da je krenuo za mnom. Govorila sam mu: „Vrati se, majmune, zvaću muža!“, ali nije hteo. U džepu je imao kanape kojim se vežu bale sena. Kod neke šljive sam ga gađala štapom i onda me je zaskočio s leđa, uhvatio me je za ruke i u kanalu me oborio. Zbacio mi je čizme i vezao mi ruke. Svukao mi je trenerku i veš i silovao me. Nisam imala snage, da li od umora ili bolesti da se borim s njim. Imao je snagu kao mladić od 20 godina, a ja sam sitna i mršava. Kumila sam da me pusti, govorila da ću mu dati bombone i pare, ali me nije puštao - priča ona i kaže da ju je sat vremena maltretirao:

- DNK nalaz iz Beograda je pokazao da su njegovi biološki tragovi nađeni na mom telu, ali su mi objasnili da on ne može krivično da odgovara jer je mlađi od 14 godina. Od kada se sve ovo dogodilo, osećam se užasno. Ranije sam bila šaljivdžija, vedra, a sada pijem više lekova za smirenje nego kada sam 2004. izgubila ćerku. Idem kod neuropsihijatra, a noću se zaključavam jer dečak i njegov otac mi se i dalje približavaju na ulici i dobacuju mi. U selu se sve pročulo, pa mi se smeju ili me gledaju čudno, govore: "To je ta", "Ona je silovana..." Imam osećaj krivice i sramote, pa izbegavam da izađem u javnost. Ranije sam radila oko stoke i išla u nadnicu, ali to sada mogu da radim veoma kratko. Nekad sam umela da uberem 80 kilograma malina za dan, a sada ne mogu. Na mene je bačena ljaga do kraja života.

Uspela je da dođe do komšija kojima nije rekla ništa, a kod kuće je rekla mužu i tada su zvali policiju.

- Taj mali je rekao da ja lažem i da je on brao trešnje u šumi. Na slobodi je, on je psihički bolestan. I sada prođe i gleda me. I dalje jaše ovce po selu, a mene je strah, ne smem nigde sama. Sumnjam da ga je jedan komšija nagovorio da mi to uradi -  rekla je ona za Alo.

Motiv joj nije novac

Advokat Zoran Marković iz Ivanjice, koji zastupa žrtvu, izjavio je na suđenju da cilj njegove klijentkinje nije materijalna safisfakcija, već da se ovakve stvari više ne ponavljaju.

On je obrazložio u tužbi da žena na ime pretrpljenih bolova traži 200.000 dinara, a na ime doživljenog straha još milion dinara.

Takođe, žena je na ime duševnih bolova zbog krivičnog dela protiv dostojanstva ličnosti i morala tražila još dva miliona dinara, kao i još dva miliona zbog duševnih bolova na ime časti i ugleda, a dodatnih 550.000 za umanjenje životne sposobnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading