KOSTA SE POSLE OVOG SUSRETA UPUTIO PRAVO U ŠKOLU GDE JE POČINIO KRVAVI PIR: Godinu dana kipeo od besa, a EVO I ZAŠTO!

Autor:

Hronika

30.11.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrum je bio ljubomoran na vršnjaka koji je bio uspešniji od njega, a sreo ga je na putu do škole u kojoj je izvršio masakr.

KOSTA SE POSLE OVOG  SUSRETA UPUTIO PRAVO U ŠKOLU GDE JE POČINIO KRVAVI PIR: Godinu dana kipeo od besa, a EVO I ZAŠTO!

Foto: Shutterstock, Printscreen/drustvene mreze

Kobnog jutra trećeg maja, dečak ubica Kosta Kecmanović, na putu do svoje OŠ " Vladislav Ribnikar" sreo je jednog dečaka, vršnjaka M.F. i to nedaleko od svoje zgrade. 

Na  tren, dečak monstrum je zastao pogledao ka njemu, a onda su se pozdravili i svako je otišao na svoju stranu. Neki sumnjaju da je možda ovaj susret prelomio nešto u Kecmanoviću.  

Republika

Foto: Facebook, ST/V. LUKIĆ

Kosta, Vladimir i Miljana Kecmanović

Saznali smo da je dečak monstrum pokušao da upiše Matematičku gimnaziju u Beogradu sredinom 2022. godine, deset meseci pre masakra.

Pao je na prijemnom ispitu koji je polagao po završetku šestog razreda sa namerom da u sedmi razred krene u Matematičku gimnaziju, a kada je saznao da nije prošao na testu, doživeo je takoreći nervni slom. Strašno ga je plašila reakcija njegovih roditelja, oca Vladimira i majke Miljane budući da je znao koliko im je bilo stalo da upiše tu školu.

Uz to ga je nerviralo i što je dečak M. F. iz njegove škole i susednog odeljenja položio prijemni ispit i upisao se za razliku od njega. 

Foto: Facebook, ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva

Predivna deca i školski čuvar koje je usmrtilo dete monstrum

- Kosta je pao na prijemnom ispitu, dok je njegov drug iz škole M. F. uspeo da se dobro spremi i da položi test. Takođe je taj drugi dečak imao i više bodova u startu jer je osvojio prvo mesto na opštinskom takmičenju na kojem je Kosta osvojio samo pohvalu za učešće na takmičenju. M. F. je postigao i značajan uspeh na gradskom takmičenju i Kosta je imao pik na njega zbog ljubomore i zavisti - ispričao je izvor Republike dobro upoznat sa slučajem. 

Podsetimo, Kosta je ispalio rafale u drugarice i drugove iz razreda, kao i tri učenice koje nije poznavao. Usmrtio je njih devet i školskog čuvara, pet ranio, kao i nastavnicu istorije. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dr

30.11.2023 10:35

Sve vreme i mislim da su roditelji pumpali prosečno dete da bude genijalac i uspeh u školi prdstavili kao jedinu meru vrednosti.Užasan pritisak.

Istok

30.11.2023 11:19

Normalnom coveku ni detetu ovakve stvari nebi pale na pamet /njegovi roditelji morali bi znati sta je njihovo dete sta radi kako se ponasa uciti ga /

šta

30.11.2023 11:59

dokle više zašto je počinio strašan zločin i sve moguće teorije? KRIV JE MONSTRUM ZATO ŠTO JE POUBIJAO LJUDE I TREBA GA KAZNITI DOŽIVOTNIM ZATVOROM ILI SMRTNOM KAZNOM AKO SE DONESE ZAKON. JESTE ON DETE ALI JE MONSTRUM