TUŽNA PORUKA SUPRUGA NASTRADALE ŽENE IZ ZRENJANINA: "Nisi više tamo gde si bila...!" Vatrogasci četiri sata pokušavali da kroz ruševine dođu do nje

Autor:

Hronika

27.11.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni čovek oprostio se od žene potresnom porukom na društvenoj mreži Fejsbuk.

TUŽNA PORUKA SUPRUGA NASTRADALE ŽENE IZ ZRENJANINA: "Nisi više tamo gde si bila...!" Vatrogasci četiri sata pokušavali da kroz ruševine dođu do nje

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Eva M. (74) poginula je u stravičnoj eksploziji koja se u četvrtak dogodila u zrenjaninskom naselju Mužlja, kada je detonacija srušila njenu kuću.

U ovoj eksploziji povređen je njen suprug Mihajl M. koji je bio u podrumu dok je nesrećna žena nastradala u kući kada je na nju pao beton.

Nesrećni čovek oprostio se od žene potresnom porukom na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Nisi više tamo gde si nekada bila, ali te ima svuda gde sam ja - napisao je Mihalj koji je u znak tuge promenio i naslovnu fotografiju na svom Fejsbuk profilu i okačio crnu pozadinu.

Foto: Privatna arhiva

Eva M. (74)

 

Podsetimo, prema nezvaničnim informacija sumnja se da je došlo do curenja plina u podrumu kuće što je izazvalo detonaciju.

- Eksplozija je bila toliko razorna da je kuća maltene sravnjena sa zemljom. Sumnja se da je do eksplozije, najverovatnije, došlo kada je procureo plin koji je Mihalj, navodno, priključio na kotao kojim je grejao kuću. Podrum, u kome je bio i kotao, bio je pun plinskih boca - ispričao je izvor posle nesreće.

Nakon što se kuća srušila, vatrogasci su brzo došli do Mihalja i izvukli ga iz ruševina.

Mihalj je imao povrede koje, srećom nisu bile opasne po život za razliku od njegove supruge koju su vatrogasci spasioci izvlačili više od četiri sata. Bilo je neophodno skloniti veliku količinu šuta kojom je nesrećna žena bila zatrpana.

- U trenutku eksplozije, Eva se nalazila na spratu kuće, kada je zatrpala ruševina. A o tome koliko je ova eksplozija bila stravična svedoči i to da je deo krova odleteo u komšijsko dvorište - ispričale su ranije komšije koje su imale samo reči hvale za ovaj bračni par.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading