OVO JE ŽENA KOJA JE NASTRADALA U EKSPLOZIJI U ZRENJANINU: Vatrogasci tražili Evu ispod ruševina satima, njen muž zadobio opekotine! (FOTO)

Autor:

Hronika

23.11.2023

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je eksploziju izazvao kotao koji je na gas.

OVO JE ŽENA KOJA JE NASTRADALA U EKSPLOZIJI U ZRENJANINU: Vatrogasci tražili Evu ispod ruševina satima, njen muž zadobio opekotine! (FOTO)

Foto: Facebook

eva m

Eva M. (70) nastradala je danas u porodičnoj kući, kada je iz zasad nepoznatog razloga došlo do eksplozije

Nažalost, Eva je preminula pod ruševinama, a pronađena je nakon nekoliko sati intenzivne potrage vatrogasaca-spasioca i pasa.

- Preko nje je pala velika betonska greda i nažalost usmrtila je - kratko je rekao jedan od vatrogasaca, nakon što je telo izvučeno ispod ruševina kuće, čiji je krov i sprat odleteo u vazduh nakon eksplozije plinskog kotla.

Osim nesrećne žene, u porodičnom domu nalazio se i njen suprug Mihalj M. (72) koji je sa teškim telesnim povredama prevezen u Urgentni centar u Zrenjaninu.

Mihalj M. je u bolnici, ima opekotine, ali nije životno ugrožen.

Prema nezvaničnim informacijama eksplodirao je kotao koji je na gas, a navodno je Mihalj M. u trenutku eksplozije bio u podrumu.

On je nedavno menjao kotao kupio je nov. I ko zna šta se tu desilo u svakom slučaju sumnja se da je on uzrok eksplozije evo još se oseća gas u ulici - objašnjava jedan od komšija u ulici u kojoj se eksplozija dogodila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading