KOSTA KECMANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA! DA LI ON TO PLANIRA SLAVLJE? Dečak-monstrum zaposlene u klinici ostavio u neverici, ono što je pitao je JEZIVO!

Autor:

Hronika

26.11.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su do sada prisustvovali mnogim izvoljevanjima ubice iz Ribnikara, zaposleni ne mogu da veruju dokle sa zahtevima ide maloletni dečak Kosta Kecmanović

KOSTA KECMANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA! DA LI ON TO PLANIRA SLAVLJE? Dečak-monstrum zaposlene u klinici ostavio u neverici, ono što je pitao je JEZIVO!

Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

Dečak ubica Kosta Kecmanović (14) nakon što je shvatio da za sada nema ni reči o njegovom puštanju na slobodu, planira doček Nove godine, nezvanično saznaje Republika.rs, od izvora iz bolnice.

Iako su do sada prisustvovali mnogim izvoljevanjima ubice iz Ribnikara, zaposleni ne mogu da veruju dokle sa zahtevima ide maloletni dečak. On kao da nije pobio devet školskih drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, on umišlja da je vreme da se "sve na vreme spremi, kako bi doček bio kao prošle godine".

- Traži jelku, ukrase za sobu u kojoj se boravi. Kaže da mora da dekoriše prostor. Priča o tome da ne sme da gubi vreme, a da je već uveliko vreme da dobije ono što je tražio i da polako osmisli kako će dočekati Novu godinu. U glavi je umislio da mu se dopremi hrana koja će biti kako kaže "prikladnija" praznicima, a da na meniju bude više jela, jer je navikao da ima svačega kada se slave praznici" - priča izvor našeg portala. 

Na sve to, ne samo da razmišlja o ukrasima, i hrani, hoće i novogodišnje lampice, koje je uvek imao, kao i kolače koje najviše voli.

- Kada je pričao o Novoj godini, pominjao je i novogodišnje lampice, kaže "kada ćete mi sve to doneti, donesite i njih". Za poklone koje će upakovati, da mu se obezbede kutije i ukrasni papir. Na sve to, u jednom trenutku rekao je da mora da dobije svoje omiljene kolače, jer ne može bez njih - dodaje izvor.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Facebook

Kosta Kecmanović sa roditeljima

Prema njegovim rečima, Kosta se bahati, a prvo mu je na pameti, o čemu smo nedavnoi  pisali  bilo da za Novu godinu već bude pušten i da "ide kući".

- On je veoma hladan i nikakav odnos nema prema činjenici da je desetoro ljudi ubio. Ne interesu je ga što su devet žrtava deca, učenici, njegovi drugovi. Samo na sebe misli i smišlja šta će sledeće da traži - zaključuje izvor.

Republika

Foto: privatna arhiva, google earth, Tanjug/Ap

Kosta u klinici

Podsećamo, dečak ubica Kosta Kecmanović (13) ušetao je pre šest meseci, tačnije 3. maja, naoružan u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i hicima iz oružja ubio devet svojih vršnjaka i čuvara škole. Odmah nakon zločina uhapšen je njegov otac Vladimir Kecmanović, za koga se sumnja da je ostavio neobezbeđeno oružje kojim je zločin počinjen i pokrenuta istraga protiv majke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (17)

Loading
Bumbar

26.11.2023 11:15

Moram da pitam šta se vi čudite i tako pišete, pa on da je drugačiji ne bi uradio to što je uradio, ne bi se nadao da će izaći napolje! Koliko to posmatranje traje?

Coa

27.11.2023 11:16

@Bumbar - U njegovom slucaju do kraja zivota. Ne mislis valjda da ce u jednom trenutku neko reci “ok, njegovo psiholosko posmatranje je zavrseno, svi se razilazimo svojim kucama” koliko god da traje nikada nece shvatiti zasto je to uradio. To je sad i nebitno, on je to uradio i nijednog momenta se nije pokajao. Bitno je jedino da se osigura da ostatak zivota provede zatvoren jer nema nikakve sumnje da njegov bolestan mozak vec sad ne smislja kako to ponovo da uradi sa jos vecim brojem zrtava.

Pablo

27.11.2023 15:47

@Coa - @Coa,nikada vestacenje nigde nije trajalo do kraja necijeg zivota, pa nece ni njegovo, i sta se sad desava, psihijatri, psiholozi i ostali kojj se bave njime, ne znaju sta bi, mali je svedocio, znaci nije poremecen, lud, jer da jeste ne bi mogao da svedoci, morat ce ga ili pustiti ili dokazati da nije normalan, a do sad nista, cak ne koristi nikakvu terapiju, kapiras!!

Coa

27.11.2023 16:00

@Pablo - Nece ga nikada pustiti naravno. Jednostavno ne postoji vestak ili psihijatar koji ce za njega reci da je sposoban za zivot na slobodi. On je ono sto je pocinio-masovni ubica bez trunke kajanja, nikakvi razgovori ni njegovi odgovori to ne mogu promeniti. Pa bas to sto se nakon zlodela ponasa najnormalnije i kao da se nista nije desilo je ono sto je najstaranije u njegovoj psihi. Da ga puste opet bi to uradio i ponasao se najnormalnije.