OSUĐENI PEDOFIL ISKOČIO KROZ PROZOR SUDA I POBEGAO U HRVATSKU NA BICIKLI! Umesto da bude uhapšen, dao izjavu: Nevin sam, sa slobode ću to rešavati!

Autor:

Hronika

24.11.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Mišković, osuđeni pedofil, pobegoa je iz Osnovnog suda u Banjaluci, a sada je u Hrvatskoj dao intervju gde je govorio o svom slučaju.

OSUĐENI PEDOFIL ISKOČIO KROZ PROZOR SUDA I POBEGAO U HRVATSKU NA BICIKLI! Umesto da bude uhapšen, dao izjavu: Nevin sam, sa slobode ću to rešavati!

Foto: facebook

Ivica Mišković (65) osuđeni pedofil koji je pobegao iz prostorija Osnovnog suda u Banjaluci, lociran je 16. novembra u Zagrebu, ali tamo nije uhapšen jer po hrvatskom zakonu nije bilo osnova za njegovo dalje zadržavanje, odnosno hapšenje, s obzirom na to da je Mišković i hrvatski državljanin.

On je dao intervju za tamošnje medije i rekao da je nevin, te da će to i dokazati.

- Pa kako neću pobeći, četiri godine osuđen na pravdi Boga. Nisam kriv. Nevin da ležim? Meni je lakše to sa slobode rešavati. Šta treba da trpim nekog tamo - rekao je Mišković i istakao da nije imao saučesnika u bekstvu, kao i da je u Hrvatsku ušao na biciklu.

- Nisam ja pobegao bezveze, ja za beg neću moći odgovarati. Idemo dalje da dokažemo da sam ja nevin i da sam pobegao sa razlogom -  rekao je on.

Takođe, on je uveren da ga Hrvatska neće isporučiti BiH, a komentari na ovaj intervju su bili oprečni.

- Pod hitno ukinuti dvojna državljanstva, jedinu korist od njih imaju kriminalci, pedofili, seksualni prestupnici i političari uhlebi.

- Super, sad je došao u drugu državu da radi isto - samo su neki od komentara.

Podsetimo, Ivica Mišković iz Kaknja je pobegao iz Osnovnog suda u Banjaluci 7. novembra gde je prethodno osuđen na 4 godine zatvora za teško zlostavljanje devojčice, inače ćerke njegovog pastorka. 

Istragom je utvrđeno da nakon presude nije bio vezan lisicama i da su ga sudski policajci bez nadzora ostavili u kancelariji, što je iskoristio i iskočio kroz prozor. Sudska policajka, koja je stajala na ulazu u sud, pokušala je da ga spreči, ali nije uspela.

Mišković je u februaru 2021. godine došao u Banjaluku, svega mesec dana nakon što je u Kaknju navodno prijavljen za zlostavljanje dečaka (12). Mediji su izveštavali da je ubrzo po dolasku u Banjaluku zlostavljao devojčicu (9), a kada ga je majka njegove žrtve prijavila policiji, on je pobegao u Nemačku, gde je nekoliko meseci kasnije uhapšen i izručen u Republiku Srpsku, prenosi Dnevnik.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading