TRAGEDIJA U NIŠU! Radnik pao sa skele - preminuo na licu mesta!

Autor:

Hronika

23.11.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt građevinskog radnika u Nišu.

TRAGEDIJA U NIŠU! Radnik pao sa skele - preminuo na licu mesta!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Građevinski radnik iz Vlasotinca, star 66 godina, tragično je nastradao jutros na gradilištu u Nišu.

Nesreća se dogodila u Barskoj ulici, oko 8 sati, kada je nesrećni čovek pao sa skele sa velike visine. Nažalost, od siline udarca preminuo je na licu mesta, a ekipa Hitne pomoći nije mogla da mu pomogne.


Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila iz još uvek nepoznatih razloga, a nadležne inspekcije će prekontrolisati poslodavca i utvrditi da li su poštovani propisi o zaštiti na radu. Ovo je druga nesreća na gradilištu koja se u Nišu dogodila za poslednja tri dana, što je zabrinjavajuće i zahteva dodatne mere predostrožnosti.

Prema rečima očevidaca, stradali radnik je bio iskusan i veoma posvećen svom poslu. Imao je iza sebe dugogodišnje iskustvo u građevinskoj industriji, ali nažalost, nesreća ga je zadesila dok je obavljao svoje redovne radne zadatke. Svi kolege i prijatelji opisuju ga kao vrednog i odgovornog radnika, koji je uvek bio posvećen svom poslu.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading