SAHRANJEN IVAN ASODI: Izrešetan na Čukarici, Zvezdaši se oprostili od ubijenog prijatelja!

Autor:

Hronika

18.11.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

i. U napadu je pogođen sa više od deset metaka, od kojih je šest pogodaka bilo u grudi i stomak.

SAHRANJEN IVAN ASODI: Izrešetan na Čukarici, Zvezdaši se oprostili od ubijenog prijatelja!

Foto: Printscreen, Novosti/čitulje

Ivan Asodi (28), koji je teško ranjen 4. novembra ove godine na Čukarici, a preminuo deset dana nakon napada u Urgentnom centru, danas je sahranjen na groblju Orlovača u Beogradu.

Asodi je bio meta napadača koji ga je izrešetao na uglu Ulica Galipoljska i Milorada Jovanovića na Čukarici. U napadu je pogođen sa više od deset metaka, od kojih je šest pogodaka bilo u grudi i stomak. Odmah nakon napada, Asodi je podvrgnut operaciji, ali je odbio saradnju s operativcima, čuvši se o samom događaju.

Nažalost i pored napora lekara da mu spasu život on je u utorak 14. novembra preminuo

Juče i prekjuče od ubijenog navijača su se opraštali prijatelji, a u novinama je objavljen veliki broj čitulja sa porukama upućenih njemu. Interesantno je da su na košarkaškoj utakmici između Olimpijakosa i Crvene Zvezde koja se u četvrtak uveče igrala u Pireju, beogradski navijači okačili veliki transparent sa njegovim imenom, i na ovaj način se oprostili do njega.

Podsetimo ubijeni Asodi je od ranije poznat policiji i to zbog toga što je bio optužen za teško ubistvo Saše Joksića u saizvršilaštvu u porti crkve u Vraniću 2015. godine.

Ipak, u završnici tog sudskog procesa pre tri godine, Više javno tužilaštvo povuklo je optužnicu protiv njega, dok je njegov prijatelj Marko Petković osuđen na 17 godina zatvora.

Interesantno je da je među onima koji su dali čutulje i oprostili se od Asodija bio i osuđeni Marko Petković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading