TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD PRAVNOG FAKULTETA! Automobil završio na krovu - ima povređenih!

Autor:

Hronika

18.11.2023

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri osobe prevezene su u Urgentni centar.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD PRAVNOG FAKULTETA! Automobil završio na krovu - ima povređenih!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

U ranim jutarnjim satima, oko 3.40 časova, u Beogradu kod Pravnog fakulteta, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su četiri osobe zadobile lakše povrede. Nesreća se dogodila kada je putnički automobil izleteo sa kolovoza, prevrnuo se na krov i udario u stub semafora.

Prema informacijama sa lica mesta, ekipe Hitne pomoći i policije su brzo stigle i pružile neophodnu pomoć povređenima. Četiri putnika su prevezena u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja. Kako je saopšteno iz Hitne pomoći, povrede su srećom lakše prirode.

Ova saobraćajna nesreća još jednom nas podseća na važnost poštovanja saobraćajnih pravila i vožnje u skladu sa propisima. Iako se često čuju različite statistike o broju nesreća i povređenih u saobraćaju, svaka nesreća predstavlja ozbiljan rizik po živote svih učesnika u saobraćaju.

Nažalost, u ovom slučaju, putnički automobil je izleteo sa kolovoza zbog još uvek nepoznatih razloga, ali nadležne institucije će sprovesti istragu kako bi se utvrdili svi detalji ove nesreće. Nadamo se da će se povređene osobe uspešno oporaviti i da će se ovaj incident završiti bez ozbiljnijih posledica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading