UHAPŠEN SRBIN POSLE 13 GODINA SKRIVANJA: Koristio lažni identitet, "pao" kada je pokušao da izradi PASOŠ!

Autor:

Hronika

17.11.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o čoveku koji se predstavljao kao Senad Kujović.

UHAPŠEN SRBIN POSLE 13 GODINA SKRIVANJA: Koristio lažni identitet, "pao" kada je pokušao da izradi PASOŠ!

Foto: Shutterstock

Policija u Zvorniku uhapsila je državljanina Srbije koji se 13 godina krio od istražnih organa pod lažnim identitetom.

Njemu je određen jednomesečni pritvor, a uhapšen je kada je 14. novembra pokušao da putem hitnog postupka izradi pasoš u PU Zvornik.

Reč je o čoveku koji se predstavljao kao Senad Kujović, a njegov stvari identitet još uvek nije utvrđen, prenosi ATV.

- PU Zvornik je u saradnji sa UKP MUP Republike Srpske uhapsilo muškarca koji je koristio lični dokument sa izmenjenim identitetom i koji je pokušao da stupi u proceduru izrade hitnog pasoša. Naime, lice se sumnjiči da je izvršilo krađu identiteta na način da je pribavilo lična dokumenta na ime drugog lica - navode u PU Zvornik.

Takođe, navodi se da je u pitanju kriminalac za kojim je 2010. godine raspisana međunarodna poternica zbog krivičnog dela organizovani kriminal u vezi sa trgovinom droge.

- Postupak utvrđivanja stvarnog identiteta je u toku. Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni, koji se predstavlja kao S.K. iz Srbije, predat je u nadležnost tužilaštva uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima - saopšteno je iz PU Zvornik.

Okružno javno tužilaštvo Bijeljina saopštilo je da je pritvor tražilo za "osumnjičenog neutvrđenog identiteta, koji se predstavlja kao S.K."

- Lice je osumnjičeno da je početkom 2023. godine pribavio lažna dokumenta pod identitetom alijas S.K., te tako počinio krivično delo falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja. Pritvor je predložen zbog bojazni da bi puštanjem na slobodu isti mogao pobeći, ali i ponoviti krivično delo - saopštilo je Tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading