POVREĐEN MUŠKARAC U ČAČKU: Sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu!

Autor:

Hronika

16.11.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni muškarac je primljen u jedinicu intenzivne nege.

POVREĐEN MUŠKARAC U ČAČKU: Sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu!

Foto: shutterstock

Ilustracija

U saobraćajnom udesu koji se danas dogodio u Čačku, teško je povređen stariji muškarac.

- Muškarac starosti 81 godinu primljen je u Urgentno-prijemnu službu u teškom opštem stanju. Posle odrađene dijagnistike konstatovane su teške telesne povrede glave. Povređeni muškarac je primljen u jedinicu intenzivne nege - izjavila je dr Marija Stranjanac, PR Opšte bolnuce u Čačku.

Podsetimo, od oktobra do danas u saobraćajnim nezgodama u Srbiji poginula su 23 pešaka, dok je više od 300 pešaka zadobilo teške povrede, objavio je MUP na instagram nalogu.

Kako se ističe, više od četvrtine tih saobraćajnih nezgoda dogodilo se na pešačkom prelazu, zbog čega će se u narednom periodu sprovoditi pojačana kontrola u zonama pešačkih prelaza.

MUP je naveo da će u narednom periodu Uprava saobraćajne policije sprovoditi aktivnosti pojačane kontrole u zonama pešačkih prelaza, a akcenat će biti na otkrivanju i sankcionisanju prekršaja prekoračenja brzine, nepropuštanja pešaka koji prelaze kolovoz, kao i na nepropisnom preticanju u zonama pešačkih prelaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Maja

16.11.2023 19:25

Po jedine vozace ne interesuje ni pesacki na semaforu a da ne pricamo o drugim pesackim prelazima. To sto je zeleno za pesakw ne postuju, ne staju vec u istij brzini nastavljaju kao da vas nema. Ako ne uspete da pretrcite, vi ste gotovi. Year-end, polomljeni ili mrtvi. Naj veci problem je sto se tako ponasaju kada su na prelazubmala deca. Osnovci iz nizih razreda. Sa rancem na ledjima deca trce na semaforima nabpesackom i oored toga sto im je dozvoljen prelazak. Ja sam se par puta jedva spasila da me neki kreteni ne obore, polome ilu ubiju. Kazne za nepostovanje treba da budu drasticne.