SAČEKUŠA NA VOŽDOVCU! Blažo Đurović (39) izrešetan u svom BMW, napadač u bekstvu

Autor: Republika

Hronika

10.03.2018

16:46 >> 18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blažo Đurović (39) ubijen je u svom BMW-u u naselju Dušanovac na Voždovcu u Ulici Vojvode Skopljanca oko 17 sati, saznaje Republika.rs.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Mesto gde je ubijen Blažo Đurović

Kako Republika.rs saznaje, reč je o osobi od ranije poznatoj policiji.

Prema našim informacijama, Blažo Đ. imao je više od 10 krivičnih dela među kojima su otmice, iznude, razbojništva, kao i krađe i nelegalno posedovanje oružja.

Kako su ranije preneli beogradski mediji, policija je zatekla telo muškarca u automobilu, a za napadačem se traga.

Prema prvim informacijama, ubistvo se dogodilo u Ulici vojvode Skopljanca dok je žrtva izlazila automobilom iz garaže, a napadač je ispalio više hitaca na žrtvu iz vozila u kojem je bio sa vozačem i dali su se u beg. Prema nezvaničnim saznanjima Blica, beli automobil "BMW X5" nađen je zapaljen nekoliko kilometara dalje, kao i automatska puška za koju se veruje da je korišćena u napadu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Komšije kažu da je Blažo živeo sa dvoje male dece, ćerkicom od godinu i sinom od sedam godina, kao i sa porodicom svog brata.

Prema priči komšija, Blažo se doselio u taj kraj na Dušanovcu pre tri godine, a pre dve godine je hapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu, te da su i on i brat proveli u zatvoru po godinu dana.

Današnja sačekuša, kako se može čuti na licu mesta, nije prvi napad na Blaža, pošto je on već bio dva ili tri puta meta naoružanih napadača, zbog čega su brat i on angažovali i privatno obezbeđenje. Kuća u kojoj su živela braća sa porodicama je, prema priči komšija, bila i pod prismotrom. Blažo je, navodno, pokušao poslednjih godinu dana da se povuče iz sveta kriminala, ali se pretpostavlja da je imao nerešene odnose i dugove.

Policija je obavila uviđaj i traga za ubicama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djordje1953

10.03.2018 17:22

opet crnogorci