DECA MONSTRUMI! Ovo su svirepe maloletne ubice - overavali, klali i pokušavali da spale svoje žrtve!

Autor:

Hronika

14.11.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislili smo da je Kosta Kecmanović jedan jedini, da se nikada neće ponoviti tragedija koja se dogodila tog 3. maja, da više nikada nijedan maloletni dečak neće usmrtiti vršnjaka ili više njih, a ispostavilo se da je dece-ubica, maloletnih monstruma, sve više i da je i pre 3. maja bilo nekih Kecmanovića i da ih je nažalost, bilo i nakon krvavog pira u OŠ ''Vladislav Ribnikar'', a možemo samo da se nadamo, da ih tek neće biti.

DECA MONSTRUMI! Ovo su svirepe maloletne ubice - overavali, klali i pokušavali da spale svoje žrtve!

Foto: Facebok, Shutterstock

Srbija je od 3. maja ove godine zavijena u crno, usledio je zatim i 4. maj, i tragedije od kojih je pitanje, da li će se javnost ikada u potpunosti oporaviti.

Tog jutra, 3. maja, u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' začuo se rafal, pucnji i vriska đaka koji su pokušali da spasu svoje živote. Surovo i hladnokrvno, trinaestogodišnji Kosta Kecmanović, iz očevog pištolja koji je ukrao samo nekoliko dana ranije, usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

Kasnije će se ispostaviti, da je Kecmanović odlazio u streljanu sa ocem Vladimirom Kecmanovićem, kao i da je imao spisak dece koju je planirao da usmrti, te čitav plan škole koji je sam iscrtao.

O dečaku-ubici govori se i pola godine kasnije, i pričaće se zasigurno, još godinama, a verovatno nikada neće biti otkriveno, kako je jedno dete uspelo da usmrti toliko vršnjaka i to sa precisnošću jednog profesionalca.

Kako je u trenutku krvavog pira koji je izvršio, imao 13 godina i prema našem zakonu ne podleže krivičnoj odgovornosti, on je smešten u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

Masovno ubistvo nakon pet meseci od masakra u ''Ribnikaru''

Samo pet meseci masakra u OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. oktobara, dečak (14) iz Bangkoka u elitnom tržnom centru ubio je četiri osobe, a još nekoliko ranio.

Tamošnji mediji pisali su da dečak-ubica pohađa poznatu školu u oblasti Bang Rak, identično kao i dečak ubica iz Srbije koji je išao u elitnu oglednu školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. 

 

 

Još jedna podudarnost, sa Kostom Kecmanovićem je ta, da se ovaj četrnaestogodišnjak, baš kao i Kosta, predao mirno

Ubistvo u Niškoj Banji

Dečak M.M. (13) ubio je svog vršnjaka Andreja Simića (13), a telo ubijenog dečaka pronađeno je u lokvi krvi u potkrovlju kuću. Sumnja se da je dečak iskrvario nasmrt, nakon što je izboden nožem ili nekim drugim oštrim predmetom.

Komšije su ispričale da je M.M. istrčao na ulicu i da je pao na oko 50 metara od kuće a da je njegova baba, koja hoda uz pomoć štaka zatražila pomoć komšija, rekavši: “jedan je sigurno mrtav”. Dvojica komšija su pritrčali M.M. koji se koprcao i bacakao po ulici, ali se smirio po dolasku lekara Hitne pomoći. 

Republika

Foto: Shutterstock, Facebook

M.M. i Andreja Simić

- Više javno tužilaštvo u Nišu obavešteno je da je dana 05.10.2023. godine, oko 11,00 časova u kući, u Niškoj Banji pronađeno beživotno telo A.S. (2010). Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Nišu obavio je uviđaj na mestu događaja i naložio je preduzimanje svih radnji na prikupljanju dokaza radi rasvetljavanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao. Nakon prikupljanja svih relevantnih dokaza utvrđeno je da je A.S. (2010) lišen života od strane M.M. (2010). Prema Zakonu o maloletnim učiniocima krivičnih dela i krivičnopravnoj zaštiti maloletnih lica M.M. (2010) je krivično neodgovoran, jer nema navršenih 14 godina života. Shodno odredbama označenog Zakona o navedenom je obavešten Centar za socijalni rad Niš, kao organ starateljstva, radi preduzimanja mera u okviru njegove nadležnosti – navode u Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Dečak je baš kao i Kosta Kecmanović, kao krivično nedogovorno lice, prebačen u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

Osmogodišnji monstrum

Amardžit Sada, osmogodišnji dečak iz Indije, 2006. godine je ceo svet ostavio u šoku. Naime, on je ubio šest beba i rođenu sestru. 

Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora, priznao je svoja zlodela, a kao razlog za ubistva je istakao ljubomoru zbog pažnje koju su novorodenčad dobijala od roditelja.

Hteo da zapali vršnjaka, pa ga ubio dedinom beretom

U nemačkom gradu Ofenburgu došlo je do tragičnog incidenta u četvrtak, kada je 15-godišnji dečak ubio svog vršnjaka u školi. Dečak-ubica, Mateja Z., poreklom je sa Kosova i Metohije, prenose tamošnji mediji.

Republika

Foto: Facebook

Mateja Z.

Kako se navodi, osumnjičeni je u pred školu uzeo dedin pištolj, koji je, tvrde ukućani, bio zaključan i otišao na nastavu. Najpre je svog vršnjaka polio zapaljivom tečnošću u nameri da ga zapali, ali upaljač nije hteo da upali. Mateja Z. se tu nije zaustavio, te je pucao u vršnjaka iz odeljenja, koji je nažalost, podlegao povredama u bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading