BRAĆA HOFMAN NA SASLUŠANJU SA LISICAMA NA RUKAMA! Vidovići dovedeni u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu

Autor:

Hronika

12.11.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saslušanja, biće poznato da li će braća Vidović ostati u pritvoru ili ne.

BRAĆA HOFMAN NA SASLUŠANJU SA LISICAMA NA RUKAMA! Vidovići dovedeni u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu

Foto: Facebook, Printscreen/https://www.tiktok.com/@mister_calucci

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović, poznatija kao braća Hofman, koja su uhapšena u petak u restoranu u beogradskom tržnom centru Galerija zbog snimaka zlostavljanja drugih osoba, jutros su dovedena na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Katanićevoj ulici, u centru Beograda.

Osumnjičeni su s lisicama na rukama i u pratnji policije stigli u tužilaštvo, gde će biti saslušani. Nakon saslušanja, biće poznato da li će ostati u pritvoru ili ne.

Podsetimo, braća Hofman su uhapšena zbog povezanosti sa snimcima uznemirujuće sadržine u kojima se vidi da maltretiraju i zlostavljaju druge osobe.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, nakon hapšenja, naložilo da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela zlostavljanja i mučenja, kao i krivičnog dela nasilničkog ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading