MONSTRUMU UŠLO U KRV DA UBIJA ŽENE! Posle Kruševca, zavio i Loznicu u crno, pa pobegao u Hrvatsku - u zatvoru osmislio pakleni plan!

Autor:

Hronika

08.11.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je robijao u jednom od srpskih zatvora, shvatio je da želi da ubija žene i zacrtao je sebi da će to uraditi prvom prilikom čim izađe.

MONSTRUMU UŠLO U KRV DA UBIJA ŽENE! Posle Kruševca, zavio i Loznicu u crno, pa pobegao u Hrvatsku - u zatvoru osmislio pakleni plan!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Dok je robijao u jednom od srpskih zatvora, shvatio je da želi da ubija žene i zacrtao je sebi da će to uraditi prvom prilikom čim izađe. Marković je 1948. izašao iz zatvora u Kruševcu.

Dragan Marković je veliki deo svog života provodio po zatvorima, što zbog nasilničkog ponašanja, što zbog razbojništva, krađa i drugih krivičnih dela.

Dok je robijao u jednom od srpskih zatvora, shvatio je da želi da ubija žene i zacrtao je sebi da će to uraditi prvom prilikom čim izađe. Marković je 1948. izašao iz zatvora u Kruševcu. Ubio je Milojku Krasavčić (60) i posle zločina pobegao u Hrvatsku, piše Alo!

Tamo je želeo da se pritaji neko vreme, međutim, ubrzo je shvatio da niko ne zna za ubistvo, niti da je on bilo kome sumnjiv, niti da ga bilo ko traži. Nastavio je sa svojim zločinima.

Nedaleko od njegove kuće u selu Straža kod Loznice ubio je Natašu Miletić, jer mu se prva našla na putu.

Nažalost, malo informacija je danas poznato o njegovim zlodelima, kao i kada i gde je preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading