ZORAN MARJANOVIĆ SNIMA FILM O SVOM ŽIVOTU? Svi očekivali da će se povući iz javnosti nakon ubistva pevačice, a on napravio OVAJ korak - evo zašto se nigde ne pojavljuje

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović ne samo da će biti u glavnoj ulozi, već će takođe komponovati naslovnu numeru za film.

ZORAN MARJANOVIĆ SNIMA FILM O SVOM ŽIVOTU? Svi očekivali da će se povući iz javnosti nakon ubistva pevačice, a on napravio OVAJ korak - evo zašto se nigde ne pojavljuje

Foto: ST/Nemanja Pančić, Public/Promo

Zoran Marjanović pušten je pre više od 20 dana iz pritvora, a odluka Apelacionog suda o njegovoj presudi za ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović još uvek nije doneta.

Marjanović je prvostepenom presudom osuđen na 40 godina zatvora u julu prošle godine odlukom Višeg suda u Beogradu. Nakon što je bio u pritvoru gotovo godinu dana, Marjanović je pušten na slobodu 3. oktobra.

Od trenutka kada je napustio zidine Centralnog zatvora, Marjanović nije svraćao u porodični dom u beogradskom naselju Borča, a sada je odlučio da svoje slobodno vreme iskoristi na sasvim neočekivan način - kako nezvanično saznajemo, planira da snimi film o svom životu.

Marjanović ne samo da će biti u glavnoj ulozi, već će takođe komponovati naslovnu numeru za film, Republika nezvanično saznaje iz kruga bliskih prijatelja.

Dok se još čeka odluka Apelacionog suda o presudi za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, većina je očekivala da će se Zoran povući iz javnog života, međutim on se izgleda ipak odlučio za filmski debi.

Detalji o samom filmu, njegovom producentu i ostalim članovima glumačke ekipe još uvek nisu poznati, ali će Zoran Marjanović, čini se, imati glavnu reč u ovom projektu. 

Republika

Foto: Tanjug/B. STEKIĆ

 

Podsetimo, slučaj oko ubistva Jelene Marjanović traje još od 2. aprila 2016. godine, kada je ona pronađena mrtva u kanalu pored nasipa u Borči sa devet udaraca tupim predmetom u glavu. Marjanovićeva odbrana je uložila žalbu na prvostepenu presudu, a niz ključnih dokaza je naveden u obrazloženju presude koja ga je osudila na 40 godina zatvora.

Međutim, agonija ovog slučaja se ne završava ovom presudom. Odluka Apelacionog suda, na koju Marjanović čeka, još uvek nije doneta. Iako je predmet stigao u Apelacioni sud u januaru, zakazana ročišta su odložena i zakazana za jun ove godine, a odluka suda još uvek nije saopštena. Marjanovićeva borba za pravdu se nastavlja.

Kako smo ranije pisali, Zoran Marjanović se nalazio u pritvoru sve do 3. oktobra kada je pušten na slobodu.

Marjanović se obratio medijima nakon izlaska, izražavajući zatečenost i nadu da će pravda pobediti.

Malo sam iskreno zatečen, pozitivno što se kaže. Nadam se da će pravda da zasija. Sedam godina, zaista ja nisam čovek koji bi mogao, ne drugog čoveka, nego životinju ne bih mogao da ubijem. Nadam se da će pravda da pobedi - rekao je Marjanović nakon puštanja na slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading