OD MARJANOVIĆA NI TRAGA NI GLASA! Izašao na slobodu i NESTAO, kuća u Borči prazna, kapija širom otvorena!

Autor:

Hronika

24.10.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović od 3. oktobra je na slobodi, i od tada mu se gubi svaki trag.

OD MARJANOVIĆA NI TRAGA NI GLASA! Izašao na slobodu i NESTAO, kuća u Borči prazna, kapija širom otvorena!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović je 3. oktobra napustio Centralni zatvor u Beogradu, nakon što mu je ukinut pritvor odlukom Apelacionog suda u Beogradu, a kako navode komšije od tada nije dolazio u porodični dom u Borči gde je živeo sa ubijenom pevačicom Jelenom Marjanović, za šta je nepravosnažno osuđen na 40 godina zatvora.

- Zorana nismo videli od kada je izašao iz zatvora, očekivali smo da će doći, ali od njega ni traga ni glasa. Od kada je izašao samo smo čuli da uživa sa svojom porodicom i nigde ne izlazi, čak ne znamo ni da li je kod brata Miloša ili je kod devojke Zorice - pričaju komšije iz Borče za Kurir i dodaju:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović pušten na slobodu

- Zoranova devojka Zorica Mitrović, takođe nije dolazila od kad je pokupila svoje stvari i njegove stvari pre nekoliko meseci. Kuću obilazi jedino kuma Vera koja skoro svakodnevno dolazi da provetri, otvori prozore i da nahrani pse. Međutim, psi su, evo, već neko vreme skoro prepušteni sami sebi, jer je kapija otvorena i oni se slobodno kreći u kraju, a predveče se vrate u dvorište.

Inače, kuća Marjanovića u Borči je već mesecima prazna i na prodaju, a za nju se traži 500.000 evra. 

- Niko od zainteresovanih kupaca nije dolazio skoro, mislim da je sve to zbog visoke cene. Nemaju struju, a i nije im sređena toliko kuća da bi je prodali za tih 500.000 evra koliko traže - kaže komšije i dodaje:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Zoran Marjanović, kuća u Borči

- Lokacija i pozicija kuće je na finom mestu, ali cena je precenjena. Moramo biti realni.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća donelo je rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - navodi se u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading