PROLAZIO JE KROZ OZBILJNE METODE I NIJE DAVAO ZNAK DA JE KRIV: Policijski starešina progovorio o Marjanoviću i detaljima slučaja koje mu je otkrio kolega!

Autor:

Hronika

05.10.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blažo Marković govorio je o slučaju Zorana Marjanovića.

PROLAZIO JE KROZ OZBILJNE METODE I NIJE DAVAO ZNAK DA JE KRIV: Policijski starešina progovorio o Marjanoviću i detaljima slučaja koje mu je otkrio kolega!

Foto: ST/Nemanja Pančić, printscreen/Kurir TV

Zoran Marjanović koji je osuđen na 40 godina kazne zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, prekjuče je odlukom Apelacionog suda pušten iz pritvora, a sada je o njegovom slučaju govorio i predsednik Sindikata policajaca i policijskih starešina Blažo Marković.

Kako je rekao, mnogi od onih koji su radili na slučaju su u penziji, te da mladi koji počinju da rade i preuzimaju slučaj, mogu jedino da se informišu iz pisanih izvora.

- U ovakvim slučajevima uspostavi se uglavnom da je bar dvojica, ako ne i više ljudi učestvovalo u pranju dokaza. Da li je mašina radila 24 časa ili nije, to su kolege iz forenzike izveštačili. Razgovarao sam sa pokojnim kolegom koji je radio na tom slučaju. Marjanović je skoro godinu dana prolazio kroz takve ozbiljne policijske metode i nije davao ni jedan znak da je kriv. Tako je to delovalo - rekao je Marković za Kurir i dodao:

Republika

Foto: Printscreen/Kurir TV

Blažo Marković o slučaju Zorana Marjanovića

- Moramo imate materijalne dokaze. Mi sad ako bi pričali o tome u medijima paušalno onda bi doprineli da se stvori publika kao u meču zvezda partizan pa javnost navija za jednu ili drugu stranu. Napravili smo takvu atmosferu. Policiju treba pustiti u tišini da radi. Došlo je bilo do toga da je kada je Marjanović bio na slobodi došla neka žena iz Nemačke koja govori šta se desilo. Ja gledam i pitam se gde ja to živim kad neke vračare određuju ko je kriv ko nije kriv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading